Divadelní předplatné - září 2013 až leden 2014

Pětice divadel od září 2013 až leden 2014, ne za 1050 Kč (cena za pět představení jednotlivě bez předplatného), ale za 60%, tedy za 630 Kč nabízí K3 Bohumín jako divadelní předplatné na novou sezónu. Předplatné si je možné zakoupit od pondělí 10.06.2013. Divadelní předplatné nelze rezervovat, je možný pouze přímý prodej na pokladně kina K3 Bohumín.

BLBEC K VEČEŘI

St 25.09.2013, 19:00

Blbec k večeři je jednou z chronicky známých komedií francouzského autora Francise Vebera. Přátelé z vyšších vrstev pořádají každou středu večeři, kde zvou vytipované blbce, mající zvláštního koníčka a na jejichž účet se pak celý večer baví. Jak se říkává: „ Blbec ve vlastních řadách vydá za celou nepřátelskou divizi.“
Hraje: : Divadelní soubor J. K. Tyla, Brodek u Přerova

UBOHÝ CYRANO

St 09.10.2013, 19:00

Romantický příběh francouzského dramatika Edmonda Rostanda o nesobecké lásce Cyrana z Bergeracu ke krásné Roxaně, který dojímá diváky po celém světě už více než 100 let.
V hlavní roli David Suchařípa. Dále hrají: Lenka Lavičková, Petr Erlitz, Robert Stodůlka, Petr Kozák, Jana Galinová, Lukáš Masár, Jiří J. Kohout, Jan Bouše a další.

SBOHEM, ZŮSTÁVÁM!

Čt 28.11.2013, 19:00

Vybroušená komedie o tom, jak šeredně se mýlíme v okamžicích, kdy si myslíme, že jsme neporazitelnými pány situace a svůj život svíráme pevně v rukou. Odpověď na otázku, kdo je oběť a kdo šťastný vítěz, se v tomto příběhu mění každou chvilku!
Hrají: Iva Janžurová, Jana Paulová, Pavel Zedníček, Jaromír Dulava/Antonín Procházka.

Z LOUŽE POD OKAP

St 11.12.2013, 19:00

Už od pradávna se šidilo, kradlo, podvádělo, uplácelo...a není tomu jinak ani dnes. Námět komedie pochází z mnoha kauz, které se v posledních letech vyrojily v našem českém prostředí a které nás zvedají ze židlí. My se ovšem na příběh paní Anděly, majitelky rozlehlých pozemků, která bojuje o svou pravdu se zastupitelem Heřmanem Korýtkem, díváme s humorem, vtipem a s nadhledem. On, aby co nejlevněji získal, riskuje život, vloupá se do příbytku spoluobčanky, je schopen dokonce slíbit i manželství!!!
Hraje: Fanny agentura
Hrají: Vladimír Kratina, Dana Homolová, Michaela Dolinová, Filip Tomsa

LÁSKA MEZI NEBEM A ZEMÍ

St 22.01.2014, 19:00

Svižná romantická komedie připomíná, co je v životě nejdůležitější – rodina a láska. Mladí manželé Simon a Flic se stěhují do domu po nedávno zesnulém slavném spisovateli Jacku Cameronovi a jeho ženě Susie, kteří se utopili při vyjížďce na jezeře. Simon doufá, že ho zde třeba políbí stejná múza jako jeho předchůdce. Důležitá je ovšem i dobrá cena nemovitosti. Simon totiž píše první knihu a nevydělává a Flic je těhotná. Netuší ovšem, že dům je ale stále „obýván” tragicky zesnulými původními majiteli, kteří prozatím vyštvali všechny nájemníky, aby měli klid.
Hrají: Divadlo Devítka - Ochotnické divadlo z Ostravy.

Zvětšit
Zvětšit

Zpět


Aplikace K3 Bohumín

Mobilní aplikace K3 Bohumín je skvělým pomocníkem pro snadnou a rychlou orientaci nabídky kulturních a společenských akcí v K3. Najdete v ní kompletní kulturní seznam, aktuální program kina, který je také členěn do kategorie "děti" a "senioři". Dále se dovíte jaké jsou horké novinky z knihovny a co je na jejím programu. Mobilní aplikace K3 je skvělým pomocníkem nejen pro občany Bohumína.

Stažení aplikace pro Android a iOS:

Mobilní aplikace K3 Bohumín - Google Mobilní aplikace K3 Bohumín - iOS

Facebook

Newsletter

Partneři



Kulturní měsíčník   Kudyznudy.cz - tipy na výlet   Město Bohumín   Bospor Bohumín