AKTUALITY

Divadelní předplatné - září 2014 až leden 2015

Zahájení předprodeje divadelního předplatného září 2014 až leden 2015 - středa 30.7.2014 od 8 hod., pokladna kina, 800 Kč (sleva 40% z plné ceny 1330 Kč).

Divadelní předplatné nelze rezervovat, je možný pouze přímý prodej na pokladně kina K3 Bohumín.

DOKONALÁ SVATBA

Po 22.9.2014, 19:00

Bill s Ráchel jsou šťastný pár, který má před svatbou. Jenže v den svatby se Bill probudí v hotelu s neznámou dívkou v posteli. Vůbec nic si bohužel nepamatuje, dívka však tvrdí, že se něco stalo. Musí přikročit k radikálnímu řešení, ukrýt dívku v koupelně.
Hrají:
Filip Tomsa/ Adam Vacula/ Michal Zelenka, Josef Hervert/ Karel Heřmánek ml., Olga Lounová/ Miluše Bittnerová, Lilian Sarah Fischerová, Jana Trojanová, Vendula Křížová/ Simona Vrbická, David Vejražka. Divadelní společnost Indigo company Praha.

HLAVA V PÍSKU

St 29.10.2014, 19:00

Lovestory bohatého požitkáře Ištvána a jeho ženy Enike, kteří se společně koupou v šampaňském, střílejí po sobě, utíkají před policií a nesnesitelně si lezou na nervy. A to všechno jenom proto, že se milují až za hrob. Jan Potměšil a Ivana Chýlková se představují v jedinečných komediálních rolích, které jim byly napsány přímo „na tělo“. Dále hrají. Studio DVA divadlo Praha.

ŘÍMSKÉ NOCI

St 26.11.2014, 19:00

Poutavý a současně dojemný příběh dvou slavných lidí, italské herečky Anny Magnani a amerického dramatika Tennessee Williamse. Pojednává o jejich dlouhodobém a ryzím přátelství, o jejich láskách, radostech, vrcholech i pádech. Vše zarámováno do padesátých a šedesátých let 20. století. Jedinečné a brilantní herecké výkony Simony Stašové a Oldřicha Víznera, přitažlivý děj plný silných emocí a vášní, smíchu a pláče, velkých zvratů. Agentura Harlekýn Praha.

ANI ZA MILION

Po 15.12.2014, 19:00

Rafinovaná detektivní komedie pro dva herce plná překvapení a především humoru. Prostředí přímořského majáku, brilantní dialogy, strhující tempo a originální zápletka dávají téhle současné komedii obrovský potenciál. Hrají Michaela Kuklová a Marcel Vašinka. Agentura Nordproduction.

DIVADELNÍ KOMEDIE

St 21.1.2015, 19:00

Humorný pohled za oponu malého oblastního divadla na pozadí zkoušení nové (avšak zatím nedopsané) hry. Režisérka si nerozumí s autorem, autor nerozumí sám sobě, herci si nerozumějí mezi sebou, nic nefunguje jak má… a s každým dalším dnem stoupá nervozita, protože premiéra se nezadržitelně blíží…Divadlo Kvas Karviná.

Zvětšit
Zvětšit
Zvětšit
Zvětšit

Zpět


Newsletter

Partneři



Kulturní měsíčník   Kudyznudy.cz - tipy na výlet   Město Bohumín   Bospor Bohumín