Hurá do pravěku!


Ne 21.9.2014, 10:00
Přidat do kalendáře
kino
Cena: 80 Kč


Zvuk: český dabing
Žánr: animovaná komedie
Omezení: přístupný
Země: USA, Jižní Korea, 2012
Stopáž: 82 minut

Režie: John Kafka, Yoon-suk Choi
Hrají: Rob Schneider, Jane Lynch, Pamela Adlon, Tara Strong, Melanie Griffith, Stephen Baldwin, William Baldwin, Yuri Lowenthal
USA, Jižní Korea, 2012, repríza

Příběh tří dětí, které se náhodou dostanou k zvláštnímu stroji času tvarovanému jako vejce a v něm cestují do minulosti. Přesněji, šedesát pět milionů let do minulosti. Ocitnou se uprostřed hnízda dinosauřích vajec a první věcí, kterou uvidí, je obrovský T-Rex, který se na ně udiveně dívá. Avšak nic hororového se nekoná. Nejnebezpečnější dinosaurus je totiž nepovažuje za potravu, ale za své potomstvo. Děti si teď "nějak" musí zajistit návrat do své doby a stihnout to dříve, než se vylíhnou skutečná dinosauří mláďata. Během tohoto dobrodružství budou samozřejmě čelit prehistorickým monstrům a nebezpečím na každém kroku.



Prodej vstupenek:

Prodej vstupenek na filmová promítání, divadla a další kulturní akce K3 Bohumín je také vždy 30 minut před začátkem akce.
Prodej vstuenek do letního kina probíhá vždy 30 minut před začátkem promítání přímo v letním kině.

O státních svátcích je pokladna kina otevřena pouze 30 minut před plánovaným promítáním filmů. Stejně tak v období Vánoc a Nového roku, resp. od 24. prosince do 1. ledna, je pokladna přístupná jen 30 minut před promítáním.

Vstupenky na výše uvedenou akci si můžete koupit pouze v pokladně kina nebo on-line, rezervace není možná. U míst pro vozíčkáře je možná rezervace a prodej vstupenek pouze v pokladně kina Další informace o prodeji vstupenek a pravidlech předprodeje ZDE.

Již zakoupené vstupenky NELZE vrátit.

Otevírací doba pokladny:

pondělí 12:00 - 15:30
úterý 12:00 - 17:00
středa 08:00 - 13:00
čtvrtek 12:00 - 15:30 16:00 -18:30
pátek 12:00 - 15:30

Informace:

Všeobecné obchodní podmínky [pdf]






Zpět


Newsletter

Partneři



Kulturní měsíčník   Kudyznudy.cz - tipy na výlet   Město Bohumín   Bospor Bohumín