Harry Potter a relikvie smrti - 1. část (Letní kino)


So 23.7.2016, 21:20 Přidat do kalendáře
letní kino (za každého počasí)
Cena: 60 Kč


Zvuk: český dabing
Žánr: dobrodružný, rodinný, fantasy
Omezení: přístupný
Země: Velká Británie, USA, 2010
Stopáž: 140 min
Recenze:

Režie: David Yates
Hrají: Daniel Radcliffe, Emma Watson, Rupert Grint, Ralph Fiennes, Helena Bonham Carter, Alan Rickman, Jason Isaacs, Bill Nighy a další.
Velká Británie, USA, 2010

„Harry Potter a Relikvie smrti“ je sedmým a posledním pokračováním dobrodružství Harryho Pottera, které je očekávanou událostí a bude rozděleno do dvou celovečerních filmů. První část začíná, když se Harry, Ron a Hermiona vydávají na nebezpečnou misi, jejímž cílem je najít a zničit tajemství Voldemortovy nesmrtelnosti – viteály.  Spoléhat musí jen sami na sebe a to víc než kdy dříve, protože jim už profesoři nepomohou a budou také bez ochrany profesora Brumbála. Navíc jsou mezi nimi temné síly, které se je snaží rozdělit. Mezitím se svět kouzelníků stane nebezpečným místem pro všechny nepřátele Pána zla. Dlouho obávaná válka se zlem začala, Voldemortovi smrtijedi kontrolují ministerstvo kouzel i Bradavice a terorizují a zatýkají všechny, kdo by se jim chtěl postavit. To nejcennější, co Voldemort chce, ale stále hledají: Harryho Pottera. Vyvolený se stal loveným. Smrtijedi hledají Harryho všude, aby ho podle příkazu Voldemorta přivedli....živého. Harryho jedinou nadějí je, že najde viteály dřív, než Voldemort najde jeho. Při pátrání po viteálech objeví starý a téměř zapomenutý příběh – legendu o relikviích smrti. A pokud je legenda pravdivá, mohl by Voldemort získat neomezenou moc a sílu, po které touží. Harry netuší, že jeho budoucnost byla rozhodnuta v minulosti, v ten osudný den, kdy se stal „chlapcem, který přežil“. Harry Potter je každý den blíž k úkolu, na který byl připravován od prvního dne, kdy vstoupil do Bradavic: poslední bitvu s Voldemortem.


Film je promítán v rámci Filmového festivalu "KOUZELNÉ LÉTO"

Odkaz na celý program červencového letní kina naleznete ZDE

 



Prodej vstupenek:

Prodej vstupenek na filmová promítání, divadla a další kulturní akce K3 Bohumín je také vždy 30 minut před začátkem akce.
Prodej vstuenek do letního kina probíhá vždy 30 minut před začátkem promítání přímo v letním kině.

O státních svátcích je pokladna kina otevřena pouze 30 minut před plánovaným promítáním filmů. Stejně tak v období Vánoc a Nového roku, resp. od 24. prosince do 1. ledna, je pokladna přístupná jen 30 minut před promítáním.

Vstupenky na výše uvedenou akci si můžete koupit pouze v pokladně kina nebo on-line, rezervace není možná. U míst pro vozíčkáře je možná rezervace a prodej vstupenek pouze v pokladně kina Další informace o prodeji vstupenek a pravidlech předprodeje ZDE.

Již zakoupené vstupenky NELZE vrátit.

Otevírací doba pokladny:

pondělí 12:00 - 15:30
úterý 12:00 - 17:00
středa 08:00 - 13:00
čtvrtek 12:00 - 15:30 16:00 -18:30
pátek 12:00 - 15:30

Informace:

Všeobecné obchodní podmínky [pdf]






Zpět


Newsletter

Partneři



Kulturní měsíčník   Kudyznudy.cz - tipy na výlet   Město Bohumín   Bospor Bohumín