LEGO: Batman


Pá 17.3.2017, 16:00 Přidat do kalendáře
kino
Cena: 30 Kč


Zvuk: český dabing
Žánr: animovaný
Omezení: přístupný
Země: USA, 2012
Stopáž: 68 minut
Recenze:

Režie: Jon Burton
Hrají:
Clancy Brown, Steve Blum, Rob Paulsen, Brian Bloom a další.
USA, 2012, premiéra v ČR 5. 6. 2013

Oslava na počest gothamského Muže roku Bruce Waynea se v mžiku změní v chaos, když na scénu vtrhne Joker bok po boku s partou ničemů, jako jsou Riddler, Catwoman či Two-Face. Temný rytíř se dává do díla, aby se vypořádal s nezvanými hosty, jenže jeden z přítomných zločinců mu uniká – Lex Luthor. A spolu s ním také dekonstruktor, tajná zbraň, která by v Gothamu dokázala navždy změnit rovnováhu sil! Zdá se, že ani s pomocí Robina nebude Batman na zločineckou bandu Lexe Luthora a Jokera stačit. Ale od čeho tu jsou Superhrdinové? Přidejte se k tažení proti zlu a vrhněte se spolu se Supermanem, Wonder Woman, držitelem prstenu Green Lantern a Ligou spravedlivých do akce. Můžete tak zachránit nevinné, osvobodit Gotham a ještě si užít zábavu! Díky prvnímu filmu LEGO®: The Batman Movie objevíte zbrusu nové napínavé scény, které ve videohře dosud nebyly k vidění. A kdo ví, možná se trochu pobaví i Batman!

Prodej vstupenek:

Prodej vstupenek na filmová promítání, divadla a další kulturní akce K3 Bohumín je také vždy 30 minut před začátkem akce.
Prodej vstuenek do letního kina probíhá vždy 30 minut před začátkem promítání přímo v letním kině.

O státních svátcích je pokladna kina otevřena pouze 30 minut před plánovaným promítáním filmů. Stejně tak v období Vánoc a Nového roku, resp. od 24. prosince do 1. ledna, je pokladna přístupná jen 30 minut před promítáním.

Vstupenky na výše uvedenou akci si můžete koupit pouze v pokladně kina nebo on-line, rezervace není možná. U míst pro vozíčkáře je možná rezervace a prodej vstupenek pouze v pokladně kina Další informace o prodeji vstupenek a pravidlech předprodeje ZDE.

Již zakoupené vstupenky NELZE vrátit.

Otevírací doba pokladny:

pondělí 12:00 - 15:30
úterý 12:00 - 17:00
středa 08:00 - 13:00
čtvrtek 12:00 - 15:30 16:00 -18:30
pátek 12:00 - 15:30

Informace:

Všeobecné obchodní podmínky [pdf]






Zpět


Newsletter

Partneři



Kulturní měsíčník   Kudyznudy.cz - tipy na výlet   Město Bohumín   Bospor Bohumín