Táta (Letní kino)


Ne 30.7.2017, 21:20 Přidat do kalendáře
letní kino (za každého počasí)
Cena: 80 Kč


Zvuk: český dabing
Žánr: krimi
Omezení: přístupný od 12 let
Země: Chorvatsko, 2011
Stopáž: 70 minut
Recenze:

Režie: Dalibor Matanic
Hrají:
Judita Franković, Ivo Gregurevic, Igor Kovac, Iva Mihalić.
Chorvatsko, 2011, premiéra
ODKAZ NA CELÝ PROGRAM LETNÍHO KINA NALEZNETE ZDE

Lucija přemluví svou sestru Veru a přítele Vanju, aby s ní jeli za otcem. Ten před lety odešel od jejich rodiny a bydlí na samotě v hornatém kraji Lika. Je údajně smrtelně nemocen, takže pro sestry je to možná poslední příležitost, jak se dozvědět co se v minulosti stalo mezi ním a jejich matkou. Poté, co trojice dojede po dlouhé cestě k otcovu domu, zjistí, že je prázdný. Den se krátí a zpět do Záhřebu to mají daleko. Rozhodnou se proto přenocovat. Doufají, že se otec druhého dne objeví. Noc je temná a větrná. Zdá se, jako by kolem domu někdo chodil. Láhev alkoholu však dává zapomenout na tísnivé pocity, které opuštěná usedlost vyvolává...

Dalibor Matanić natočil snímek, který používá tradiční hororové schéma a postupy, přesto se v žádném případě nejedná o tuctový horor. Z hororového žánru si půjčuje prostředky, pomocí kterých buduje tísnivou atmosféru a napětí. Nutno říci, že je používá velmi zdatně. Přesto lze konstatovat, že mnohem děsivěji působí rozkrytí vztahů mezi čtyřmi protagonisty, ke kterému nakonec dojde. Film se tak v průběhu děje promění spíše v důmyslné psychologické drama.



Prodej vstupenek:

Prodej vstupenek na filmová promítání, divadla a další kulturní akce K3 Bohumín je také vždy 30 minut před začátkem akce.
Prodej vstuenek do letního kina probíhá vždy 30 minut před začátkem promítání přímo v letním kině.

O státních svátcích je pokladna kina otevřena pouze 30 minut před plánovaným promítáním filmů. Stejně tak v období Vánoc a Nového roku, resp. od 24. prosince do 1. ledna, je pokladna přístupná jen 30 minut před promítáním.

Vstupenky na výše uvedenou akci si můžete koupit pouze v pokladně kina nebo on-line, rezervace není možná. U míst pro vozíčkáře je možná rezervace a prodej vstupenek pouze v pokladně kina Další informace o prodeji vstupenek a pravidlech předprodeje ZDE.

Již zakoupené vstupenky NELZE vrátit.

Otevírací doba pokladny:

pondělí 12:00 - 15:30
úterý 12:00 - 17:00
středa 08:00 - 13:00
čtvrtek 12:00 - 15:30 16:00 -18:30
pátek 12:00 - 15:30

Informace:

Všeobecné obchodní podmínky [pdf]






Zpět


Newsletter

Partneři



Kulturní měsíčník   Kudyznudy.cz - tipy na výlet   Město Bohumín   Bospor Bohumín