Potkan 007 a UFO


So 28.3.2009, 9:00, 11:00, 13:00 a 15:00 Přidat do kalendáře
kino
Cena: 35


Zvuk: český dabing
Žánr: rodinný
Země: Norsko
Stopáž: 72 minuty

Hrají: Miriam Sogn, Rut Tellefsen, Gard B. Eidsvold
Režie: Vibeke Ringen
Norsko, 72 minuty, dabing

Pokračování filmu Potkan 007. Svein a jeho dvojbarevný potkan Halvorsen jedou na letní prázdniny na venkov, kde chtějí pomocí babiččina dalekohledu pozorovat oblohu, Sveinova babička totiž nedávno zahlédla na obloze podivné světlo. Letní plány na astrologické objevy se však rozplynou, když babička onemocní a musí být umístěna do domova důchodců. Domov dětem nahání hrůzu a jeho obyvatelé vypadají, že jsou naprosto ztraceni v čase i v prostoru. Děti se snaží babičku povzbudit, ale marně, babička už se zdá být taky ztracená.

Když se Halvorsen začne chovat úplně stejně jako babička, Svein začne mít opravdový strach. Děti jsou přesvědčené o tom, že se v domově důchodců děje něco záhadného a tak se dají do usilovného pátrání. Nakonec zjistí, že se tam ukrývají mimozemštané, kteří z lidí vysávají jejich zážitky a vědomosti. Aby děti zachránily jejich duše, vloupají se s pomocí potkanů do domova, babičku unesou a schovají se v lese. Záhadné světlo ozáří celou oblohu a ohromený Svein vidí, jak babička a Halvorsen zmizí. Dostali je nakonec přece jen mimozemštané?

DVD s filmem Potkan 007 je zdarma připraven jaké dárek pro děti ke vstupence na tuto rodinnou komedii, která se bude promítat v rámci Velikonočního jarmarku v 9, 11, 13 a 15 hodin v kině K3 Bohumín.

Informace:

Všeobecné obchodní podmínky [pdf]

Zpět


Newsletter

Partneři



Kulturní měsíčník   Kudyznudy.cz - tipy na výlet   Město Bohumín   Bospor Bohumín