Aktuality z knihovny

Příměstské tábory v knihovně – PEVNOST BOYARD

A máme za sebou historicky první pětidenní turnus příměstského tábora u nás! Že bude tábor v knihovně nuda? Vůbec ne – BYLA TO PARÁDA! :) Děti v týmech soutěžily v logických hádankách, v kvízech i sportovních disciplínách, stavěly pevnost, tvořily vlajky, ale hlavně sbíraly indicie a hádaly heslo, které jim otevřelo truhlici s pokladem!

Víte, jaké to je hledat „ukradené“ obrazy mezi spoustou knih? Uměli byste hrát pexeso poslepu? A co teprve co nejrychleji najít ukryté karty na Mauglího stezce! Sečteno, podtrženo…těšíme se na další turnus tábora, který bude u nás v srpnu a ponese se v duchu sportovních her :)

Více fotografií z příměstského tábora najdete na našem facebooku.

Podrobnosti k příměstským táborům najdete zde

Na projekt Příměstských táborů v knihovně jsme prostřednictvím MAS Bohumínsko získali dotaci Evropského sociálního fondu (Operační program Zaměstnanost). Registrační číslo projektu:CZ.03.2.65/0.0/0.0/16_047/0009406. Rodiče hradili jen stravu a pitný režim (oběd a  dvě svačinky denně), zbytek nákladů, ať už vybavení, hry, personální obsazení nebo sportovní náčiní je hrazeno z dotačního programu.

Zvětšit
Zvětšit
Zvětšit
Zvětšit
Zvětšit
Zvětšit
Zvětšit

Zpět


Ptejte se knihovny
Facebook
CELÉ ČESKO ČTE DĚTEM
BIBLIOHELP
ČTESYRÁD
ČESKÁ BIBLIOGRAFICKÁ DATABÁZE
SAFER INTERNET
Databáze knih

Newsletter

Partneři



Kulturní měsíčník   Kudyznudy.cz - tipy na výlet   Město Bohumín   Bospor Bohumín