Esoterický festival (Přednášky, besedy)


So 7.11.2015, 09:00 Přidat do kalendáře
Sál kina K3 Bohumín
zdarma


PROGRAM:
09.00 – 10.15  Ivana Slámová
10.30 – 12.00 Marie Janšová
12.00 – 12.30 Přestávka
12.30 – 14.00  Vojtěch Lust
14.15 – 15.45 Milan Bezoušek
17.00 – 19.00 Gabriela Filippi - divadlo

Nebude chybět ani prodej esoterického zboží ve foyer kina.

Ivana Slámová
Přednáška: Tradiční čínská medicína a psychosomatika s ohledem na stravování.
O Ivaně Slámové:
Ivana Slámová je lidová léčitelka proškolená v alternativních metodách léčení a poradenství:
Postupně zasvěcení do REIKI energie - mistr
Reflexní a reflexní lymfatické masáže
Výklad karet
Numerologie
Bachova květová terapie
Astrologie
Tradiční čínská medicína: a ps dietologie, moxování, baňkování, akupunktura, léčení bylinami - sestavování léčebných směsí
Čínská masáž
Zdravotní cvičení Qi Gong

Marie Janšová
Přednáška: Čas uvědomění si sebe jako odpovědného tvůrce.
Bez ohledu na vnější okolnosti života, se každý svým způsobem setkáváme s nejrůznějšími výzvami. Nevnímat je, uhýbat jim, nejen nepomůže, tlaky jen zesílí. Řešením je otevřít konečně obě oči a sebe i svět kolem vnímat celostně. Vše, co se nám děje, je dáno plánem naší duše pro zvýšení dosažené úrovně. Je škodlivé žít v mylné představě, že jsme jen fyzická bytost. Dopady chybných programů v mysli vidíme ve všech projevech kolem sebe v tíživých bolestných dopadech všeho druhu. Oddělovat tzv. "duchovno" od toho "normálního, reálného" je scestné a těžce se za to platí každodenními prohrami v jakýchkoliv situacích. Nastal čas poctivě se vnímat a přijmout jako tvůrce - svého štěstí, bezpečí i naplnění vizí a snů. Nikdo nejsme bez chyb, ale tou největší je nechat se manipulovat naučeným způsobem chápání a myšlení. Cenou je ztráta svobody. Cesta návratu vede rozhodnutím být sám sebou a začít respektovat, že jsme všichni bez rozdílu duchovní bytosti s lidskými zkušenostmi. Jaké budou, to už záleží na nás. Přestaňme si hrát na duchovno, začněme žít plnohodnotně. Situace probíhajícího roku 2015 v nejrůznějších projevech potvrzují, že je na čase. Rozhodnutí je na každém z nás - nakonec projevit svoji vůli, znamená ovládnout své emoce. Jinak emoce ovládnou nás...

Vojtěch Lust
1) Jak tvořit šťastné vztahy
2) O výchově - jak z dětí nevychovat zakrslé bonsaje
O výchově - jak z dětí nevychovat zakrslé bonsaje. Umíme respektovat a oceňovat naše děti? Nepřeháníme to s jejich výchovou? A jak moc naše výchovné působení ovlivňuje jejich zdraví? Dětská duše je křehká a je velmi důležité vědět, jak o ni pečovat, aby mohla vyrůst a rozkvést ve své plnosti a přirozenosti.

Bezoušek Milan
Přednáška: Jak si napravit oči a nepotřebovat brýle"
Mým zájmem je vést zájemce k uzdravení. Nejde o léčení. Jde o obnovení naděje, znovuobjevení síly, energie a nadšení. Obnovení imunity v nejširším smyslu slova. Zdraví je přirozenost, kterou má každý, ale zakrytou bariérami, překážkami. Beru každého člověka jako nádhernou bytost, která má schopnost uzdravit se a zůstat zdravá. Existují pro to informace, které si člověk nosí s sebou. Pracuje se při vědomí a jemně. Příčiny nemoci leží (většinou) v začátku života. Neměním minulost, učím se z ní, pracuji v přítomnosti, každá osobnost si vytváří svou novou budoucnost, jakou si přeje. Nezbytnou součástí práce je korekce a obnova zdraví, jak si ho představuje. Jde o plnou účast na svém uzdravování.

Gabriela Filippi
Dar z nebes"
Činoherní představení s písněmi. Příběh radosti, který začal slzami.
Třetí představení Léčivého divadla na motivy knižního bestselleru, zaznamenává pozoruhodné vyprávění o životě po smrti. Diváci se seznámí se skutečnostmi, které vrhají světlo na tajemství posmrtného života. Tyto poznatky mohou být zdrojem porozumění velmi potřebného pro dnešní svět a zejména pro ty, jejichž blízcí již odešli. Podle skutečné události.
Ve druhé části představení: Hovory s Gabrielou o onom světě s praxí. Hraje, tančí a zpívá: Gabriela Filippi a Patrik KEE / alternace.

Prodej vstupenek:

Prodej vstupenek na filmová promítání, divadla a další kulturní akce K3 Bohumín je také vždy 30 minut před začátkem akce.
Prodej vstuenek do letního kina probíhá vždy 30 minut před začátkem promítání přímo v letním kině.

O státních svátcích je pokladna kina otevřena pouze 30 minut před plánovaným promítáním filmů. Stejně tak v období Vánoc a Nového roku, resp. od 24. prosince do 1. ledna, je pokladna přístupná jen 30 minut před promítáním.

Vstupenky na výše uvedenou akci si můžete koupit pouze v pokladně kina nebo on-line, rezervace není možná. U míst pro vozíčkáře je možná rezervace a prodej vstupenek pouze v pokladně kina Další informace o prodeji vstupenek a pravidlech předprodeje ZDE.

Již zakoupené vstupenky NELZE vrátit.

Otevírací doba pokladny:

pondělí 12:00 - 15:30
úterý 12:00 - 17:00
středa 08:00 - 13:00
čtvrtek 12:00 - 15:30 16:00 -18:30
pátek 12:00 - 15:30

Informace:

Všeobecné obchodní podmínky [pdf]





Zpět


Newsletter

Partneři



Kulturní měsíčník   Kudyznudy.cz - tipy na výlet   Město Bohumín   Bospor Bohumín