Zranění skřítkové (Akce pro děti a mládež)


St 25.7.2018, 09:00 - 12:00 a 13:00 - 17:00 Přidat do kalendáře
Dětské oddělení knihovny
zdarma


PO STOPÁCH TRPASLÍKŮ A SKŘÍTKŮ - letní prázdninový kolotoč na dětském oddělení knihovny. Každý všední den od 9 – 12 a 13 – 17 hodin.

ZRANĚNÍ SKŘÍTKOVÉ

Po boji zůstali někteří skřítkové zraněni. Znáš tel. čísla záchranné služby a dokážeš ohlásit úraz? Najdi telefon, rozlušti tajemnou větu, kterou vepsal do vzácných květin kouzelný skřítek, vyrob si květinu.

PRÁZDNINOVÝ PŘÍBĚH...

Jedna pověst vypráví, že před dávnými lety byla planeta Země pokrytá sopkami. Obloha byla zamračená a šedá od kouře. Uprostřed té hrozné výhně žili jen strašliví obři. Během spousty miliónů let se sopky uklidnily, vytvořily se oceány i jezera a Země se pokryla lesy a loukami plné květin. Oškliví obři se změnili na víly, čarodějnice, trpaslíky, skřítky, elfy a jiné nadpřirozené bytosti.

Děti budou putovat dobou, bojovat s obry, čarodějnicemi, pomáhat skřítkům, elfům a vílám. Za každý den a splněné úkoly budou dostávat body do svých hracích skřítkovských listů.

Každý den je pro menší i větší děti připravena výtvarná dílna, úkoly, pohybové aktivity, kvízy, křížovky, hry a soutěže. Na konci měsíce budou děti podle zásluhy ohodnoceny.

Bližší informace:

Jana Giecková

Informace:

Všeobecné obchodní podmínky [pdf]

 E-mail: knihovna-detske@k3bohumin.cz

Zpět


Newsletter

Partneři



Kulturní měsíčník   Kudyznudy.cz - tipy na výlet   Město Bohumín   Bospor Bohumín