Trpaslíčci a skřítkové gliňočských tůní (Kultura)


Po 23.7.2018, 9:00 Přidat do kalendáře
Klubovna Racek Bohumín
zdarma


Pondělí 23. 7. od 9 do 12 hod. – cyklo start v 8.45 hod., nám. T. G. Masaryka, klubovna Racek Bohumín, Gliňoč.

SOUTĚŽE: Environmentální program, sport a zábava.

Připravilo Rybářství a celková ekologie krajiny Racek Bohumín, z.s.

Kontakt: kolomaznik.vladimir@homecity.cz  tel: 604 875 607.

 

jak se stát prázdninovým kolotočářem… Každý kolotočář musí mít řádně vyplněnou přihlášku účastníka, která je součástí průkazky kolotočáře, případně ke stažení na internetových stránkách města www.mesto-bohumin.cz/cz/volny-cas/hry-a-zabava/. Přihláška musí být podepsána rodičem a odevzdána naší kolotočářce na kterékoliv první zúčastněné akci. Vyplněná musí být také  Průkazka kolotočáře, a to na zadní straně, kde při registraci bude nalepen čárový kód. Je nezbytné mít průkazku na každé akci stále u sebe, neboť právě v ní bude Vaše účast potvrzována razítkem pro závěrečné slosování o zajímavé ceny. Při registraci obdrží každý přihlášený náramek kolotočáře, který bude nosit na ruce po celou dobu trvání prázdninového kolotoče, tedy v době od 2. 7. do 31. 7. 2018. Na akci lze přijít pouze v čase uvedeném jako začátek akce (pokud není napsáno od - do), poté již nebude možno se do programu zapojit.


co musí u sebe mít kolotočář… Vždy mít u sebe průkazku kolotočáře a na ruce nosit náramek kolotočáře. Na každou akci si vzít vlastní pití, svačinu, kšiltovku nebo šátek na hlavu. Na sportovní aktivity mít vhodnou obuv, do tělocvičny přezůvky. Pro jízdu na kole je třeba mít helmu na hlavě, zkontrolované, funkční a dle předpisů vybavené kolo. Jinak bude dítě vráceno domů.


Velký a Malý prázdninový kolotoč … Každý den se roztáčí hned dva kolotoče. Velký kolotoč se koná vždy na jiném místě v Bohumíně a vždy nabízí jiný program, protože program připravuje pokaždé jiná organizace. Malý knihovnický kolotoč se točí každý pracovní den v městské knihovně v Novém Bohumíně od 9 do 12 a od 13 do 17 hodin.

pro šikovné kolotočáře … Každý den dostane účastník malou placku se špendlíkem s nějakým pohádkovým motivem, mnohde budou děti během soutěží odměňovány bonbónkem či lízátkem. Za každou svou účast na akci velkého či malého kolotoče obdrží kolotočář (kromě placky) do vyznačené tabulky v průkazce jedno razítko, které při závěrečné akci v pátek 31. 8. 2018 smění v kolotočářské pokladně za slosovatelný los do velké tomboly, z které si budou moci výherci vybrat vždy jednu cenu, dokud se nerozdají všechny.

jak být stále nejsvětoznámějším kolotočářem ... Doplňující informace, aktuality a případné změny lze získat na internetové adrese: http://www.mesto-bohumin.cz/cz/volny-cas/hry-a-zabava, www.k3bohumin.cz, prostřednictvím e-info nebo prostřednictvím e-mailu na adresu, kterou uvedete na přihlášku.

Informace:

Všeobecné obchodní podmínky [pdf]



Zpět


Newsletter

Partneři



Kulturní měsíčník   Kudyznudy.cz - tipy na výlet   Město Bohumín   Bospor Bohumín