Esoterický festival (Přednášky, besedy)


So 8.11.2014, 09:00 - 18:15 Přidat do kalendáře
Sál kina K3 Bohumín
Cena: 1 přednáška 60 Kč, celodenní vstup 150 Kč, Vstupenky již v prodeji. Online rezervace na tuto akci neprobíhají.


Program:

09.00 Markéta Kukuczková a Robert Prokeš – Dotek přítomnosti v těle a hudbě
11.00 Zdenka Blechová - Nemoci pocházejí z emocí
12.00 přestávka
12.30 Zuzana Galuszková - Jsem žena, jsem cyklická
13.45 Zdeňka Jordánová – Poznej svůj cíl
16.15 Pepa Šálek - Šamanské a jiné rituály

Nebude chybět ani prodej esoterického zboží ve foyer kina.

Markéta Kukuczková
Dotek přítomnosti v těle a hudbě
K přednášce: Uvolněním těla, zpřítomněním se, slovem, pohybem i hudbou vás provede Markéta Kukuczková a Robert Prokeš. Osvobodíme a projevíme naši přirozenost, tvořivost a radost v přítomném léčivém kruhu. Bubny a chřestidla budou též k zapůjčení (i na prodej).
O Markétě Kukuczkové: Žena, která jde cestou svého srdce. Propojuje svět nebe a země. Má dar předávat a oživovat ostatním lidem lidství a bytí, pochopení, kdo jsou. Dvacet let se věnuje práci s tělem. Přes deset let Terapii cesta sebepoznání.
O Robertu Prokešovi: Přes 15 let se věnuje intuitivní hudbě, rituálům spojujících nás s přírodou i Celkem a spoluvytváření v kruhu. Vyrábí bubny a chřestidla, provází při rituálech výroby vlastního (šamanského) bubnu, potní chýše a setkáních věnovaných intuitivnímu hraní/bubnování a přirozenému projevu.

Zdenka Blechová
Nemoci pocházejí z emocí
K přednášce: Naše nemoci pocházejí z našich emocí, které vznikají z mezilidských vztahů. Dokud obracíme pozornost k druhým a jejich problémům, nevědomky si zaděláváme na svůj vlastní problém, protože nevěnujeme pozornost svým potřebám, ale potřebám druhých. Pokud se dožadujeme lásky okolí, stále se nám bude zdát, že ji od těch druhých nedostáváme, protože trpíme neláskou k sobě.  Obě cesty vedou k nemoci. Pět let se potýkáme neustále s podobným charakterem lidí, kteří nám zprostředkovávají situace, ze kterých máme pochopit. Pokud si nevšímáme svých pocitů, naše tělo nás začne upozorňovat svým stavem. Každý orgán v těle k nám hovoří a žádá o pozornost. Každý člověk ví, co je příčinou jeho onemocnění, ale jen některý s tím chce něco dělat. Dokud nechci řešit svůj život, nemoc přetrvává, protože přišla jako moudrý učitel a postavila mě před nastolení změny. Když si uvědomím příčinu nemoci a udělám změnu, můžu se vyléčit z jakékoliv nemoci a právě o tom si budeme povídat.
O Zdence Blechové: lektorka, spisovatelka, vydavatelka CD s meditační a relaxační hudbou, poradenská činnost

Zuzana Galuszková
"Jsem žena, jsem cyklická" – léčení ženské energie s meditací.
K přednášce: O ženských proměnách, které se v nás dějí. O důležitosti rovnováhy v životě.
O Zuzaně Galuszkové: terapeutka osobního duševního rozvoje -  intuitivní a individuální konstelace, léčivé meditace, krystaloterapie, harmonie ženy, tělové a ušní svíce - více na http://www.oazaduse.cz

Zdeňka Jordánová
Poznej svůj cíl
K přednášce: Každý z nás jsme jedinečná bytost se svým jedinečným cílem... Přicházíme na Zem, abychom naplnili svůj cíl a tím svůj život. Pokud posloucháme sami sebe a necháme se vést svým srdcem, nemůžeme se splést... Být opravdový v každém okamžiku... Štěstí je v nás!
O Zdeňce Jordánové: Jsem spisovatelka, malířka, učitelka... Snad... Nejhlavnější ale je, že jsem teď zrovna na Zemi. Miluji svoji práci, svoje přátele, svoje koně. Miluji svoji rodinu a také svoji velkou vesmírnou rodinu. Také miluji nádherná setkání a opravdové možnosti. A nejvíce ze všeho mě těší, že opravdovou možnost máme všichni!

Pepa Šálek
Šamanské a jiné rituály
K přednášce: Povídání a praktické ukázky, možnosti při kterých je možné docílit různých transformačních fyzických změn,  výrazněji než  při většině jiných možnostech.  Budou ukázány různé rituály, které se tradují a používají již 1000 let, které sám přednášející praktikuje a lidi jimi provádí.
Splněné sny.
O Pepovi Šálkovi: člověk, bytost, životní průvodce, léčitel, tvůrce či terapeut a masér
"Každý máme svůj životní příběh a mé zkušenosti nechť jsou každému safírem vsazeným do cesty zvané život.
Stejně tak i já jsem přes drahokamy zkušeností ostatních životem klopýtal a poznával sám sebe na cestě propojené zkušenostmi nás všech."

Prodej vstupenek:

Prodej vstupenek na filmová promítání, divadla a další kulturní akce K3 Bohumín je také vždy 30 minut před začátkem akce.
Prodej vstuenek do letního kina probíhá vždy 30 minut před začátkem promítání přímo v letním kině.

O státních svátcích je pokladna kina otevřena pouze 30 minut před plánovaným promítáním filmů. Stejně tak v období Vánoc a Nového roku, resp. od 24. prosince do 1. ledna, je pokladna přístupná jen 30 minut před promítáním.

Vstupenky na výše uvedenou akci si můžete koupit pouze v pokladně kina nebo on-line, rezervace není možná. U míst pro vozíčkáře je možná rezervace a prodej vstupenek pouze v pokladně kina Další informace o prodeji vstupenek a pravidlech předprodeje ZDE.

Již zakoupené vstupenky NELZE vrátit.

Otevírací doba pokladny:

pondělí 12:00 - 15:30
úterý 12:00 - 17:00
středa 08:00 - 13:00
čtvrtek 12:00 - 15:30 16:00 -18:30
pátek 12:00 - 15:30

Informace:

Všeobecné obchodní podmínky [pdf]





Zpět


Newsletter

Partneři



Kulturní měsíčník   Kudyznudy.cz - tipy na výlet   Město Bohumín   Bospor Bohumín