Sportovní dětský den (Kultura)


Ne 31.5.2015, 14:00 - 18:00 Přidat do kalendáře
Hobbypark
Cena: 20 Kč


Dětský den ve sportovním duchu s klaunem Hopsalínem a kapelou Pískomil se vrací. Těšit se můžete na vystoupení roztleskávaček
FIT & FUN Cheerleaders Ostrava, dále vystoupí dále vystoupí Sportovní oddíl JUDO Pionýr a ŠSK AEROBIK Beník při ZŠ Dr. E. Beneše Bohumín pod vedením Simony Zdvomkové, který si s námi i zacvičí. Každé dítě při vstupu dostane dáreček. Nebude chybět ani spousta sportovních soutěží, atrakcí a další zábavy.

Jako zajímavost bude i obří nafukovací popelářské auto a Barevný den plný soutěží a her s ekologickou tématikou připravený EKO-KOMem Ostrava.

Program:
14:00 Zahájení stanovišť EKO-KOM a sportovních soutěží pro děti
15:00 Klaun Hopsalín
15:50 Rozstleskávačky FIT & FUN Cheerleaders Ostrava
16:00 Bohumínská Superstar
16:20 Sportovní oddíl JUDO Pionýr
16:30 Pískomil se vrací
17:30 ŠSK AEROBIK Beník při ZŠ Dr. E. Beneše Bohumín pod vedením Simony Zdvomkové
18:00 Konec

Partnerem akce je Město Bohumín, Odbor životního prostředí, Bohumínská ČSSD a EKO-KOM, a.s.

Pískomil se vrací
Kapela Pískomil se vrací hraje živou energickou hudbu, při které se nikdo nenudí. Čtyřčlenná parta, kterou nazývají „kapelou do kapsy“ dokáže vykouzlit na pódiu atmosféru opravdového koncertu, protože, zpívají a hrají vše naživo! Písničky s vtipnými a nápaditými texty jsou zábavné, kladou důraz na interakci s dětmi a zapojují je do show na pódiu i přesto, že děti sedí na sedačkách. Pořadem provází postavička Pískomila, která s dětmi komunikuje a prokládá písničky příběhy. Členové této kapely se dříve podíleli na repertoáru i živých koncertech známého projektu Kašpárek v rohlíku.



Informace:

Všeobecné obchodní podmínky [pdf]





Zpět


Newsletter

Partneři



Kulturní měsíčník   Kudyznudy.cz - tipy na výlet   Město Bohumín   Bospor Bohumín