Divadelní předplatné (Divadlo)


So 22.11.2014, 8:00 Přidat do kalendáře
Pokladna kina K3 Bohumín
Cena: 950 Kč


DIVADELNÍ PŘEDPLATNÉ únor – červen/2015
ZAHÁJENÍ PŘEDPRODEJE: Sobota 22. 11. od 8 do 12 hod. – pokladna kina, 950 Kč
Divadelní předplatné nelze rezervovat, je možný pouze přímý prodej na pokladně kina K3 Bohumín.

Divadla:
St 18. 2. v 19 hod. Úča musí pryč   Divadlo-verze
St 18. 3. v 19 hod. Zhasněte lampiony  Sergeart s.r.o.
St 29. 4. v 19 hod. Dezertér z Volšan  Divadelní společnost Julie Jurištové
St 20. 5. v 19 hod. Penzion pro svobodné pány Těšínské divadlo
St 10. 6. v 19 hod. Nohař    Divadelní skupina Enthemor


ÚČA MUSÍ PRYČ

Středa 18. 2. v 19 hod. – kino, 340 Kč
DIVADLO: Hra se odehrává na podzim v 5. třídě základní školy, kde se sešlo pět rodičů dětí a očekávají jejich třídní učitelku. Emoce vřou, v prvním pololetí se známky dětí rapidně zhoršily, atmosféra ve třídě je špatná, navíc čekají děti po pololetí přestupové zkoušky na osmiletá gymnázia. Kdo za známky nese zodpovědnost? Samozřejmě učitelka! A proto je nutné ji ihned odvolat. Pět rodičů je pět rozdílných charakterů - zatrpklý nezaměstnaný, který je neustále za zadkem své dceři, ambiciózní ranařka, nerozhodná intelektuálka a manželský pár v krizi, navíc vykořeněný přestěhováním do místa školy kvůli práci. Učitelka však nedává svoji kůži zadarmo - nastaví rodičům zrcadlo a ukazuje se, že jejich děti jsou různým způsobem problémové a zdrojem nepokojů ve třídě. Hrají: David Prachař, Jana Janěková ml., Kateřina Winterová, Linda Rybová, Igor Chmela, Petra Špalková. Divadlo-verze.


ZHASNĚTE LAMPIONY

Středa 18. 3. v 19 hod. – kino, 340 Kč
DIVADLO:  Česko- Slovenská divadelní komedie o jeho touze jít k ní domů. Slavná ruská hra dramatika Alexeje Geľmana "LAVIČKA" dostala v novém překladu a režii Petera Serge Butka současný náboj a dynamiku. Překlad vznikal přímo na tělo přední české herečce Tatianě Vilhelmové a slovenskému herci bratislavského divadla Astorka – Korzo Mariánu Miezgovi. Každý hraje ve svém rodném jazyce a vzniká tím působivá hra slov a temperamentů. Oba herci podávají skvělé herecké výkony s obdivuhodnou lehkostí a šarmem. Jednoho večera se v parku setkává mladá žena s mladým mužem. Oba se cítí opuštěni, oba potřebují sex. Tato pravda vychází najevo přes celou řadu překvapivých a dramatických zvratů. Chronická známost situací, ve kterých se hrdinové ocitají, je živnou půdou pro tragikomické okamžiky, ve kterých se občas určitě poznají sami diváci. Představení sází na nesporné herecké talenty hlavních protagonistů. Použitá hudba: John Cale. Hrají: Tatiana Vilhelmová a Marián Miezga. Společnost Sergeart s.r.o.


DEZERTÉR Z VOLŠAN

Středa 29. 4. v 19 hod. – kino, 320 Kč
DIVADLO: Nenapravitelný flamendr hlídaný na příkaz manželky sluhou to přežene s koňakem. Je pokládán za mrtvého. Manželka mu vystrojí pohřeb, ale domnělý nebožtík se probudí a doví se tak leccos nepěkného o svém manželství a úmyslech „truchlících“ pozůstalých. Staropražská fraška je jednou z nejúspěšnějších komedií proslulého scénáristy, herce, malíře a bohéma E. A. Pittermanna-Longena (1885-1936). Je plná komických situací. Zazní v ní známé staropražské písničky.  V titulní roli: Oldřich Navrátil, dále hrají: Kamila Špráchalová, Dana Bartůňková, Adéla Zejfartová, Libor Jeník/Jiří Hán /Jiří Krejčí, Ernesto Čekan/Zdeněk Hruška, Milan Duchek, Ivan Kodeš. Divadelní společnost Julie Jurištové.


PENZION PRO SVOBODNÉ PÁNY

Středa 20. 5. v 19 hod. – kino, 190 Kč
DIVADLO: Je až neuvěřitelné, jaké trampoty zažije mladý muž, který zatouží po dámské společnosti. I když mu nahrává nepřítomnost spolubydlícího, i když se mu podaří obelstít ostříží zrak hlídající majitelky penzionu, nemůže zabránit přívalu zapeklitých situací, které přivodí jeho rozmarná partnerka. Hraje Těšínské divadlo.


NOHAŘ

Středa 10. 6. v 19 hod. – kino, 80 Kč
DIVADLO: Česko-anglická bláznivá komedie s tlumočnicí. Kolem roku 1980 přijíždí do československé nemocnice americký lékař z Hollywoodu. Návštěva, které předchází velké přípravy, nakonec končí velkým překvapením. Hraje divadelní soubor Enthemor Frýdek-Místek.

Informace:

Všeobecné obchodní podmínky [pdf]






Zpět


Newsletter

Partneři



Kulturní měsíčník   Kudyznudy.cz - tipy na výlet   Město Bohumín   Bospor Bohumín