Divadelní předplatné (Divadlo)


So 1.8.2015, 8:00 Přidat do kalendáře
pokladna kina K3 Bohumín
Cena: 950 Kč


DIVADELNÍ PŘEDPLATNÉ září 2015 – leden 2016
ZAHÁJENÍ PŘEDPRODEJE: Sobota 1. 8. od 8 do 12 hod. – pokladna kina, 950 Kč
Divadelní předplatné nelze rezervovat, je možný pouze přímý prodej na pokladně kina K3 Bohumín.

Plné vstupné: 190 Kč + 340 Kč + 320 Kč + 340 Kč + 80 Kč = 1270 Kč
Cena předplatného: 75% = 950 Kč

Divadla:
Po 14. 9. v 19 hod. Sborovna   Divadlo Pavla Trávníčka
Út 27. 10. v 19 hod. Velká zebra aneb Jakže se to jmenujete Divadlo Palace
Po 23. 11. v 19 hod. Světáci  Divadelní společnost Háta
St 2. 12. v 19 hod. Sex pro pokročilé Studio Dva
St 20. 1. v 19 hod. Hmyz a jiná havěť   Ochotnický spolek malenovický

SBOROVNA
Pondělí 14. 9. v 19 hod. – kino, 190 Kč
DIVADLO:
Sborovna je původní česká pedagogická komedie, která řeší problematiku učňovské mládeže prostřednictvím učitelského sboru. Je to nemilosrdná mozaika celé naší společnosti, která nejen pobaví, ale přinutí diváka se zamyslet, v čem to vlastně žijeme. Autor nás zavedl do sborovny učitelského sboru v odb. zemědělském učilišti. Zde se učitelé snaží zvládnout naprosto nezvladatelné žáky, neboť padly všechny morální a etické hodnoty. Současná učňovská mládež, je sice plná vulgarismů, ale ani učitelský sbor není ideální. Ředitel je zkorumpovaný flegmatik, sborovnou vládne cynismus... Žák Pivoňka a jeho finančně silní rodiče, ovšem školu téměř rozvrátí. Na scéně se objevuje nová zástupkyně ředitele, kterou rodiče podplatí a ta dosáhne toho, že dosavadní zástupkyni ředitel propustí. Dojde k malé směšné stávce učitelského sboru, ale pomůžou jim žáci, kteří si na mobil natočí sexuální hrátky ředitele a jeho nové zástupkyně. Žák Pivoňka ovšem zůstává a život ve škole běží. Autor ovšem varuje: Pozor! Pivoňků bude čím dál víc. A to je i cíl autora. Varovat slušné a vzdělané lidi před stupiditou a drzostí a mocí peněz. Přínosem pro diváka bude jeho uvědomění si, že všechno tohle vidí denně kolem sebe, ale nic s tím nikdo neudělá.
Hraje: Divadlo Pavla Trávníčka.
Hrají: Pavel Trávníček, Luboš XAVER Veselý/Zdenek Havlas, Petra Jindrová, Uršula Kluková, Kateřina Kornová, Hana Tunová, Monika Fialková.
Autor: Jaromír Břehový. Režie: Pavel Trávníček.

VELKÁ ZEBRA aneb Jak že se to jmenujete?
Úterý 27. 10. v 19 hod. – kino, 340 Kč
DIVADLO: Christian má "nemoc". S každou ženou vydrží jen chvíli. Byl ženatý s Gisele, ale po čase na něj padla hrůza a pocítil nepřekonatelnou potřebu utéct. Aby své svědomí alespoň částečně utišil, uzavřel ve prospěch své ženy vysokou životní pojistku a předstíral, že se na rybách utopil. Tento trik úspěšně použil v životě dvakrát a právě se ho chystá zrealizovat potřetí. Jenomže tentokrát mu osud postaví do cesty problém v podobě přítele z dětství, který ho pozná podle náhodné fotografie v novinách a navštíví ho. Christian, který měl vždy vše dopodrobna naplánováno, musí najednou improvizovat a ke své hrůze se ocitá tváří v tvář se svými "vdovami" i novou snoubenkou. Podaří se mu tuto nezávidění hodnou situaci zvládnout i potřetí?
Hraje Divadlo Palace.
Hrají: Ondřej Vetchý, Kateřina Hrachovcová–Herčíková, Jaromír Dulava, Dana Černá/Kamila Špráchalová, Martina Hudečková, Zdeněk Vencl/Otmar Brancuzský.
Autor: Jean-Jacques Bricaire, Maurice Lassayques. Režie: Petr Palouš. Překlad: Jaromír Janeček.

SVĚTÁCI
Pondělí 23. 11. v 19 hod. – kino, 320 Kč
DIVADLO: Parta tří fasádníků od Velhartic pracuje v Praze, v tom zářivém, velikém hlavním městě plném lákadel, zábavy a bujarého nočního života. Po dramatickém zážitku v grilbaru Diplomat, kde způsobí požár, se rozhodnou vzdělat v oblasti společenského chování. Doufají, že si napříště v takovém „lepším podniku“ zaslouží, jako opravdoví světáci, společnost dam na úrovni. Odevzdají se do rukou zkušeného vychovatele, emeritního profesora tance a společenské výchovy. Kdo mohl tušit, že nakonec natrefí na trojici podobně „dobře vyškolených“ lehkých dam?
Hraje Divadelní společnost Háta.
Hrají: Martin Zounar, Viktor Limr/Lumír Olšovský/Filip Tomsa, Dalibor Gondík/Zbyšek Pantůček, Monika Absolonová/Ivana Andrlová/Jana Zenáhlíková, Mahulena Bočanová/Adéla Gondíková, Vlasta Žehrová/Olga Želenská, Miriam Kantorková/Vlasta Peterková, Josef Oplt/Jan Přeučil, Petr Gelnar/Martin Sobotka a Lukáš Pečenka/Pavel Vítek.
Autor: Vratislav Blažek, Zdeněk Podskalský, Evžen Illín, Vlastimil Hála. Režie: Lumír Olšovský.

SEX PRO POKROČILÉ
Středa 2. 12. v 19 hod. – kino, 340 Kč
DIVADLO: Jak získat návod na oživení dlouholetého manželství? Je řešením vzrušující víkend v hotelu a příručka „Sex pro pokročilé“? Jindřich a Alice byli kdysi šťastný pár, ale 25 let manželství zanechalo své stopy. Vášeň je pryč. Dostane jejich láska ještě šanci? Škádlení, veselé akty zoufalství a objevování pravdy více než erotogenních zón nadchlo diváky této kanadské komedie po celém světě. Sex pro pokročilé nemusí být nevyhnutelně pokročilý sex, ale pro záchranu vztahu může znamenat mnohem víc…
Hraje Studio Dva.
Hrají: Jana Krausová, Karel Roden, ve videoprojekcích:  Tonya Graves.
Autorka: Michele Riml. Překlad: Jitka Sloupová. Režie: Darina Abrahámová. Scéna a kostýmy: Jana Krausová. Videoprojekce a dramaturgická Spolupráce: Adam Kraus. Produkce: Petra Stránská.

HMYZ A JINÁ HAVĚŤ
Středa 20. 1. 2016 v 19 hod. – kino, 80 Kč
DIVADLO: Politická komedie či satira, ve které se dá skrz tento zvířecí druh najít odraz našich novodobých dějin.
Hraje: Ochotnický spolek malenovický, jehož členem je i taneční mistr Zdeněk Chlopčík.

Informace:

Všeobecné obchodní podmínky [pdf]






Zpět


Newsletter

Partneři



Kulturní měsíčník   Kudyznudy.cz - tipy na výlet   Město Bohumín   Bospor Bohumín