Div. předplatné 2. - 6. měs. 2016 (Divadlo)


So 5.12.2015, 08:00 - 12:00 Přidat do kalendáře
Pokladna kina K3 Bohumín
Cena: 1100 Kč (1.-5. řada), 950 Kč


DIVADELNÍ PŘEDPLATNÉ únor - červen 2016
ZAHÁJENÍ PŘEDPRODEJE: Sobota 5. 12. 2015 od 8 do 12 hod. - pokladna kina, 1100 Kč (1.-5. řada), 950 Kč

Divadelní předplatné nelze rezervovat, je možný pouze přímý prodej na pokladně kina K3 Bohumín.
Plné vstupné: 360 Kč + 270 Kč + 190 Kč + 350 Kč + 100 Kč = 1270 Kč
Cena předplatného: 75% = 950 Kč
1. - 5. řada = 1100 Kč (87%)

Po 15. 02. v 19 hod.
Jo, není to jednoduché - Divadlo Palace
Jiří Langmajer, Adéla Gondíková, Monika Timková, David Punčochář / Jakub Slach, Karolína Krejčová. Hraje Divadlo Palace.

Po 14. 3. v 19 hod.
Zítra to roztočíme, Jaroušku  - Agentura Snů
Hrají: Kateřina Kornová, Jaroslav Sypal, Martin Maxa/Petr Vojnar, Josef Mladý, Michal Roneš/Tomáš Nisser, Tereza Šefrnová, Karolina Gudasová/Helena Langerová, Libor Petrů/Jan Jiterský.

Pá 8. 4. v 19 hod.
František z Assisi – Těšínské Divadlo

St 18. 5. v 19 hod.
Žena za pultem 2 – Divadlo Kalich
Hrají: Jiří Lábus a Oldřich Kaiser.

Út 7. 6. v 19 hod.
Kostrč – Divadlo u Lípy

JO, NENÍ TO JEDNODUCHÉ
Pondělí 15. 2. v 19 hod. – kino, 360 Kč
DIVADLO:
Francouzská konverzační komedie o tom, jak může dopadnout doučování matematiky pod peřinou.
Hrají: Jiří Langmajer, Adéla Gondíková, Monika Timková, David Punčochář / Jakub Slach, Karolína Krejčová.
Hraje Divadlo Palace

ZÍTRA TO ROZTOČÍME, JAROUŠKU
Pondělí 14. 3. v 19 hod. – kino, 270 Kč
DIVADLO:
Hudební komedie o tom, co všechno jsou lidé schopni udělat pro peníze, má nečekané rozuzlení. Manželé Evženie a Jaroušek Hádaví se neustále hádají. Neexistuje nic, na co by měli stejný názor. Jsou jako oheň a voda. Do jejich „hádavého života“ nečekaně vstoupí dr. Párátko, s lákavou nabídkou zúčastnit se nové reality show. Ten, kdo toho druhého přistihne během měsíce při nevěře, získá tučnou odměnu. Mezi manželi se rozpoutá nelítostný souboj, plný komických situací. Nikdo nechce prohrát. Ale zvítězit může jen jeden z nich.
Hrají: Kateřina Kornová, Jaroslav Sypal, Martin Maxa/Petr Vojnar, Josef Mladý, Michal Roneš/Tomáš Nisser, Tereza Šefrnová, Karolina Gudasová/Helena Langerová, Libor Petrů/Jan Jiterský.
Hraje Agentura Snů.

FRANTIŠEK Z ASSISI
Pátek 8. 4. v 19 hod. – kino, 190 Kč
DIVADLO:
Vyřkne-li se slovo VÍRA, mnoho lidí to okamžitě spojí s náboženstvím. Ale obsah tohoto slova je mnohem rozsáhlejší už proto, že víra ve smysl života by měla být základem naší existence. Řekne-li se světec, mnoho lidí si představí bytost takřka nadpřirozenou. Pravdou je, že počátky života některých svatých byly bytostně pozemské. Patří k nim i František z Assisi. Možná proto inspiroval jeho osud Martina Kákoše, který si přizval skladatele Gabo Dušíka a textaře Martina Sarvaše a společně vytvořili muzikál, který nese jméno známého světce. Vytvořili dílo, které často s humorem, ale především s úctou sleduje důležité okamžiky života Františka z Assisi.
Hraje Těšínské divadlo.

ŽENA ZA PULTEM 2: PULT OSOBNOSTI
Středa 18. 5. v 19 hod. – kino, 350 Kč
DIVADLO:
Legendární vševědoucí levicová prodavačka se vrací ve vizionářské komedii! Je volební víkend. Jiřina, prodavačka v malém koloniálu, věří, že to konečně dopadne a komunisté vyhrají. Již dlouho se učí, jak se řeknou čínsky rohlíky a vlašák, protože chce stačit čínským obchodníkům, kteří přijdou, až se rozjede obchod s východem. Číňané nezklamou, ti nejsou jako Rusové. Tentokrát to všechno vyjde a její syn Kája udělá hereckou kariéru, bude novým Vladimírem Brabcem. Hanka, která nakupuje u Jiřiny makrobiotickou stravu, se jí vysmívá. Komunisti nikdy nevyhrají a Jiřina je bláhová. Ale není náhodou naivní spíš Hanka, když věří, že s ní její stokilový muž Pepa drží dietu…?
Jiří Lábus a Oldřich Kaiser ve čtyřech rolích v režii Davida Drábka v komedii Petra Kolečka, která je tak šílená, že to možná jednou může být pravda!
Hrají: Jiří Lábus a Oldřich Kaiser.
Hraje: Divadlo Kalich.

KOSTRČ
Úterý 7. 6. v 19 hod. – kino, 190 Kč, 100 Kč
DIVADLO:
Ludovík Antonín (III.) hrabě Vzpurný z Kostrče je potomek šlechtického rodu, žijící v USA.  Po pádu komunistického režimu se svou manželkou Beatris a její matkou Beátou vrací do Čech, aby převzal rodové sídlo. Kromě hradu "zdědí" hraběcí rodina i personál: zamračeného kastelána, hypochondrického zahradníka a kuchařku, která si ráda cvakne a občas to přežene. Chudobný navrátivec po chvíli zjistí, že hrad neprosperuje, ba naopak, potřebuje slušnou finanční injekci. Ludovík, jako pokračovatel slavného rodu, nemůže vzdát boj o záchranu hradu. Odhodlán a inspirován úspěchem knížete Schwarzenberga se rozhodne, vydělat peníze na provoz hradu, stůj co stůj.
Hraje Divadlo u Lípy

Informace:

Všeobecné obchodní podmínky [pdf]






Zpět


Newsletter

Partneři



Kulturní měsíčník   Kudyznudy.cz - tipy na výlet   Město Bohumín   Bospor Bohumín