Divadelní předplatné (Divadlo)


So 9.7.2016, 8:00 Přidat do kalendáře
pokladna kina K3 Bohumín
Cena: 950 Kč


DIVADELNÍ PŘEDPLATNÉ září 2016 – leden 2017
ZAHÁJENÍ PŘEDPRODEJE: Sobota 9. 7. od 8 do 10 hod. – pokladna kina, 950 Kč
Divadelní předplatné nelze rezervovat, je možný pouze přímý prodej na pokladně kina K3 Bohumín.

Plné vstupné: 360 Kč + 270 Kč + 350 Kč + 190 Kč + 100 Kč = 1270 Kč
Cena předplatného: 75% = 950 Kč, 1. - 6. řada = 1100 Kč (87 %)

Divadla:
Pá 2. 9. v 19 hod. - DROBEČKY Z PERNÍKU - Agentura Harlekýn s. r. o.
Po 17. 10. v 19 hod. - LIGA PROTI NEVĚŘE - Agentura Nordproduction
Út 8. 11. v 19 hod. - SOUKROMÝ SKANDÁL - Studio DVA
Po 12. 12. v 19 hod. - MANŽELSKÝ ČTYŘÚHELNÍK - Fanny Agentura
St 25. 1. v 19 hod. - MALOVANÉ NA SKLE - Divadlo Bodlák


DROBEČKY Z PERNÍKU
Pátek 2. 9. v 19 hod. – kino, 360 Kč
DIVADLO:
Dojemná komedie inspirovaná skutečným příběhem. Barová zpěvačka Evy Mearová se vrací z protialkoholní léčebny domů, kde žije společně s kamarádkou Tobby, která absolutně odmítá své stárnutí, jelikož před lety na škole získala titul královny krásy, a se svým kamarádem Jimmym, neúspěšným hercem, který o sobě říká, že je nejstarší začátečník v celém divadelnictví. K tomuto životu samozřejmě patří i o deset let mladší milenec Evy, kytarista Lu Tenner, který nikdy neměl svojí vlastní střechu nad hlavou. V této společnosti, která se navzájem podpírá láskou a humorem, je jediný zdravý proutek Polly, nedospělá dcera Evy Mearové, která je dospělejší než její matka a všichni její kamarádi. Polly svojí kurážnou povahou ukáže své matce tu správnou cestu, jak žít. Drobečky z perníku je hluboká a dojemná komedie a jedna z nejlepších her klasika amerických komedií Neila Simona. „Smích přes slzy“ - i tak by se mohla tato komedie jmenovat.

Hraje: Agentura Harlekýn s. r. o.
Hrají: Simona Stašová (cena Thálie za mimořádný herecký výkon), Andrea Daňková, Čestmír Gebouský, Helena Karochová, Ernesto Čekan nebo Filip Cíl, Vojtěch Záveský).
Režie: Milan Schejbal
Překlad: Ivo T. Havlů
Scéna a kostýmy: Kateřina Baranowska
Maskérka: Eva Hrušková
Kostymérka: Radka Šedová
Technická spolupráce: Lubomír Loubal, Jiří Beneš, Aleš Hanzlíček, Petr Mrázek, Václav Skalník


LIGA PROTI NEVĚŘE
Pondělí 17. 10. v 19 hod. – kino, 270 Kč
DIVADLO: Komedie s detektivní zápletkou, tak by se dala charakterizovat tato divadelní inscenace - žena a její milenec, vracející se manžel, další žena hledající svého manžela. Je to ten původní milenec nebo není? Manžel je prý v koupelně - mrtev! Dá se utéci z třetího patra? Dá se vraždit žehlicím prknem? Vejde se milenka do krbu? A nezbláznili se všichni náhodou...?

Hraje Agentura Nordproduction
Hrají: Veronika Nová, Ivo Šmoldas, Michaela Kuklová/Tereza Šefrnová
Napsal: Zdeněk Podskalský
Režie: Biser A. Arichtev


SOUKROMÝ SKANDÁL
Úterý 8. 11. v 19 hod. – kino, 350 Kč
DIVADLO: Už jste někdy přemýšleli o tom, co byste na sebe prozradili v záchvatu poruchy sebeovládání? Kdybyste najednou byli k sobě i k ostatním naprosto upřímní? Jak by vypadala vaše chvilka pravdy? Myslíte, že by bylo možné o ní mluvit s člověkem, se kterým půjdete do divadla na tuto inscenaci? Nebo by bylo lepší, aby raději nevěděl, jaké upřímnosti by se od vás mohl dočkat? Hraje Studio Dva Praha.

Hraje: Studio DVA Praha
Hrají: Kryštof Hádek, Eva Holubová, Maroš Kramár/Jaromír Dulava, Kristýna Fuitová Nováková/Gabriela Míčová, Alexander Hemala, ze záznamu: Jana Krausová, Hynek Čermák, Monika Zoubková, Dan Brown
Režie: Patrik Hartl
Scéna: Adam Pitra, asistence Martina Hladíková
Kostýmy: Simona Rybáková
Hudba: Marko Ivanovič
Produkce: Alžběta Brabencová a Kateřina Chmelová

Inscenace není vhodná pro děti do 12 let.
délka představení 2 hod. 5min. včetně přestávky


MANŽELSKÝ ČTYŘÚHELNÍK
Pondělí 12. 12. v 19 hod. – kino, 190 Kč
DIVADLO: Manželé Juklovi jsou dlouholetými přáteli manželů Tupých. Květa a Růžena pracují ve stejné mateřské školce, Míra a Radim jsou inženýry ve stejném výrobním podniku. Proto není divu, že se jako každý rok chystají společně oslavit Silvestra. Alkohol teče proudem, a tak vtipkování žen o tom, jak jsou muži neschopní, negalantní, líní, a jak se s nimi nedá žít, a stesky mužů o tom, že ženy se nedají pochopit, vyústí ve furiantskou sázku, která vede k neobvyklé výměně manželů. Jak to dopadne...?!?!

Hraje: Fanny Agentura
Hrají: Michaela Badinková, Martin Kraus, Dana Homolová, Daniel Rous
Autor a režie: jakub Zindulka


MALOVANÉ NA SKLE
Středa 25. 1. 2017 v 19 hod. – kino, 100 Kč
DIVADLO: Příběh legendárního zbojníka Juraje Jánošíka je autory citlivě převeden ve vzácný hudebně-dramatický tvar plný básnické obrazotvornosti a laskavě-humorné stylizace lidového divadla. Nápaditým použitím symbolických postav lidových her, jakými jsou Anděl, Čert a Smrt, se tento muzikál či zpěvohra stává ojedinělým a divácky nesmírně atraktivním jevištním dílem.

Dominující složkou Malovaného na skle jsou hudební kompozice Katarzyny Gärtner, které se díky kombinaci podmanivých melodií a lidových nápěvů s nápaditým jazz-rockovým pozadím nesmazatelně zapsaly do dějin hudebního divadla.

Malované na skle přebásnil podle původní literární předlohy pro Divadlo Na Fidlovačce Jaromír Nohavica, který s neobyčejným citem a důvtipem změnil legendárního Juraje Jánošíka (původem z Terchové) ve fiktivního valašského zbojníka Janíka (kdesi od Těšína). Vzniklo tak svébytné básnické dílo, připomínající lidovou poezii, které má vlastní styl a originální výpovědní hodnotu. Je to příběh o zbojníkovi, ale také o lásce a svobodě, který formou sporu o jeho osud a o jeho duši nabízí divákovi možnost, vytvořit si svou vlastní interpretaci, jak to nakonec u legendy bývá.

Hraje: Divadlo Bodlák - Bernacké ochotnické divadlo

Informace:

Všeobecné obchodní podmínky [pdf]


Zpět


Newsletter

Partneři



Kulturní měsíčník   Kudyznudy.cz - tipy na výlet   Město Bohumín   Bospor Bohumín