Minipárty s Karlem Šípem a Josefem Aloisem Náhlovským (Divadlo)


St 15.2.2017, 19:00 Přidat do kalendáře
Sál kina K3 Bohumín
Cena: 350 Kč


Středa 15.2. od 19 hod., sál kina K3 Bohumín, 350 Kč.

TALK SHOW: Minipárty je zcela nová zábavná talk show, která je volnou alternativou velmi úspěšného televizního pořadu Všechnopárty. Oba pořady pojí to nejdůležitější – osoba moderátora, komentátora a baviče Karla Šípa. Do Bohumína dorazí se svým hostem Josefem Aloisem Náhlovským.

Ve volném dialogu proberou umělecké začátky této ikony českého humoru, jeho zážitky ze studentských let a spoustu dalšího. Moderátor slibuje, že rozhodně nebudou chybět otázky na témata vskutku specifická, co se nejen osoby Aloise Náhlovského týče. Těmi jsou sportovní aktivity i cesty do zahraničí, opředené veselými historkami. Improvizovaná show volně navazuje na styl televizního pořadu Všechnopárty. Kdo tento pořad zná, ví, že hostů bývá více. Minipárty využívá možnosti moderátora a jeho hosta být svým divákům na dosah mimo televizní kamery.

V rámci pořadu dostanou prostor dotazy diváků.

 

KAREL ŠÍP narodil se v Praze. Vystudoval střední průmyslovou filmovou školu v Čimelicích. V roce 1971 založil s Jiřím Schellingrem skupinu Faraon. Prosazuje se jako textař a později jako moderátor. Na kontě má několik alb a spolupráci např. s Karlem Gottem nebo Leonou Machálkovou. V moderování se věnuje převážně zábavě v pořadech HITŠARÁDA (s Jaroslavem Uhlířem), KLIP KLAP, MOŽNÁ PŘIJDE I KOUZELNÍK, HOROSKOPIČINY, SKOPIČIČNY, TYJÁTR, PAŠKAL, VŠECHNOPÁRTY. Také moderoval pořad věnován pěveckým amatérům ROZJEZDY PRO HVĚZDY. Ve filmu se objevil ve snímku VRCHNÍ, PRCHNI! či seriálu HOSPODA. Je také autorem knihy Skopičiny mého života (2001).

JOSEF ALOIS NÁHLOVSKÝ známý především jako český komik a bavič. Narodil se v Krušných horách v obci Lom u Mostu. Vystudoval pedagogickou fakultu obor český jazyk - dějepis. V současné době žije napůl v Ústí nad Labem a Luhačovicích. Z filmových rolí nejznámější jako traktorista v české komedii JAK SE KROTÍ KROKODÝLI. Kromě probíhajících vystoupení po městech českých si také můžeme přečíst jeho knihu Krušnohorská kronika.

Prodej vstupenek:

Prodej vstupenek na filmová promítání, divadla a další kulturní akce K3 Bohumín je také vždy 30 minut před začátkem akce.
Prodej vstuenek do letního kina probíhá vždy 30 minut před začátkem promítání přímo v letním kině.

O státních svátcích je pokladna kina otevřena pouze 30 minut před plánovaným promítáním filmů. Stejně tak v období Vánoc a Nového roku, resp. od 24. prosince do 1. ledna, je pokladna přístupná jen 30 minut před promítáním.

Vstupenky na výše uvedenou akci si můžete koupit pouze v pokladně kina nebo on-line, rezervace není možná. U míst pro vozíčkáře je možná rezervace a prodej vstupenek pouze v pokladně kina Další informace o prodeji vstupenek a pravidlech předprodeje ZDE.

Již zakoupené vstupenky NELZE vrátit.

Otevírací doba pokladny:

pondělí 12:00 - 15:30
úterý 12:00 - 17:00
středa 08:00 - 13:00
čtvrtek 12:00 - 15:30 16:00 -18:30
pátek 12:00 - 15:30

Informace:

Všeobecné obchodní podmínky [pdf]




Zpět


Newsletter

Partneři



Kulturní měsíčník   Kudyznudy.cz - tipy na výlet   Město Bohumín   Bospor Bohumín