Do ložnice vstupujte jednotlivě (Divadlo)


Út 9.5.2017, 19:00 Přidat do kalendáře
Sál kina K3 Bohumín
Cena: 350 Kč


Úterý 9. 5. 2017 v 19 hod., sál kina K3 Bohumín, 350 Kč.

DIVADLO: I prostorná exkluzivní ložnice s velikou kruhovou postelí může být náhle těsná... Přesně takové "převýšení poptávky nad kapacitou" nastane v bláznivé komedii známých anglických dramatiků.

Šéfredaktor a spolumajitel nepříliš prosperujícího nakladatelství dětské literatury Philip Markham se svou ženou Joanou původně plánovali strávit večer mimo domov. Byt proto hodlá k jednomu ze svých četných mimomanželských záletů využít Philipův obchodní společník Henry Lodge... Netuší ale, že za stejným cílem k Markhamovým směřuje jeho žena a Joanina kamarádka Linda, která se rozhodla nevěru Henrymu oplatit. Tatáž ložnice má také posloužit k milostným hrátkám mladému bytnému architektovi Spenlowovi, který v současné době sídlo Markhamových zvelebuje... Velkolepému zmatku však nasadí korunu populární autorka knížek pro děti, která se v bytě objeví nečekaně a chce svěřit vydání svého díla právě nakladatelství, které patří Henrymu a Philipovi. Pro jejich skomírající podnik by to znamenalo záchranu.

Hra, která náleží k vrcholům společné tvorby obou autorů, se dočkala mnoha nastudování na anglických scénách, stejně jako v divadlech newyorské Broadwaye. Nyní ji můžete zhlédnout v českém překladu.

Autor: Ray Cooney/John Chapman

Překlad: Jiří Strnad

Režie: Antonín Procházka

Hrají: Mahulena Bočanová, Lukáš Vaculík, Martin Zounar, Filip Tomsa a další.

Hraje divadelní společnost Háta.


 

Toto divadlo je součástí divadelního předplatného na období
únor 2017 - červen 2017.


Prodej vstupenek:

Prodej vstupenek na filmová promítání, divadla a další kulturní akce K3 Bohumín je také vždy 30 minut před začátkem akce.
Prodej vstuenek do letního kina probíhá vždy 30 minut před začátkem promítání přímo v letním kině.

O státních svátcích je pokladna kina otevřena pouze 30 minut před plánovaným promítáním filmů. Stejně tak v období Vánoc a Nového roku, resp. od 24. prosince do 1. ledna, je pokladna přístupná jen 30 minut před promítáním.

Vstupenky na výše uvedenou akci si můžete koupit pouze v pokladně kina nebo on-line, rezervace není možná. U míst pro vozíčkáře je možná rezervace a prodej vstupenek pouze v pokladně kina Další informace o prodeji vstupenek a pravidlech předprodeje ZDE.

Již zakoupené vstupenky NELZE vrátit.

Otevírací doba pokladny:

pondělí 12:00 - 15:30
úterý 12:00 - 17:00
středa 08:00 - 13:00
čtvrtek 12:00 - 15:30 16:00 -18:30
pátek 12:00 - 15:30

Informace:

Všeobecné obchodní podmínky [pdf]






Zpět


Newsletter

Partneři



Kulturní měsíčník   Kudyznudy.cz - tipy na výlet   Město Bohumín   Bospor Bohumín