Městské slavnosti (Kultura)


So 16.6.2018, 14:00 Přidat do kalendáře
Hobbypark
Cena: 50 Kč


Sobota 16.6.2018 od 14 hod., Hobbypark, vstupné 50 Kč.

AKCE: Na hlavním podiu vystoupí

14.00 hod. Vlasta Horváth

15.30 hod. Oceán

17.00 hod. Láďa Křížek

18.45 hod. Petra Janů

20.00 hod. Yo Yo Band

21.30 hod. Verona

ale také animátorka pro děti, airbrush, malování na obličej, balónkový a kreativní workshop, stan se 3D realitou, kolotoče, skákací hrady, trampolíny.

Chybět nebudou ani stánky s občerstvením a nápoji.

Vlasta Horváth - zpěvák, jehož jméno je spojeno s vítězstvím ve druhé řadě soutěže Česko hledá Superstar. Nenechte se ovšem mýlit, že by Vlasta byl v muzice pouhým nováčkem. Muzikální schopnosti projevoval již od útlého věku a v letech teenagerovských úspěšně koncertoval ve vlastní skupině. Vlasta svým odhodláním a přístupem k hudební tvorbě dosáhl díky své osobnosti respektu v českém showbyznysu.

Láďa Křížek - Klenot mezi českými zpěváky, Láďa Křížek vystoupí 16.6.2018 v Bohumíně! V netradiční akustické verzi uslyšíte nejúspěšnější hity skupin Kreyson, Vitacit, Citron nebo Damiens: Čarovná noc, Vzdálená, Scházíš mi, Snad odpustíš a mnoho dalších. Doprovodí ho jeho dva kytaristé, Tomáš Krauz a Jiří Rain.

Oceán je česká hudební skupina, působící v letech 1985–1993. Jejími členy byli Petr Muk (zpěv), Petr Kučera (klávesy), Jan Vozáry (bicí) a Dušan Vozáry (od roku 1987, klávesy), Zdeněk Pavelec (1985 – 1987, kytara).V prosinci 1989 vystupoval Oceán jako předkapela Erasure na turné po Velké Británii. Od roku 1992 vytvořili Petr Muk, Petr Kučera a textař skupiny Petr Hons nový projekt Shalom, který pokračoval i po rozpadu skupiny Oceán.V roce 2011 skupina obnovila svoji činnost. Zesnulého Petra Muka nahradila zpěvačka Jitka Charvátová. Koncem roku 2014 skupinu opustil Dušan Vozáry. Místo něho se plnohodnotným členem stal kytarista Petr Hons, dlouhodobý textař skupiny.

Petra Janů - Svou uměleckou dráhu započala v roce 1972, kdy vystupovala v divadle Semafor. Od roku 1977 zpívala se skupinou Pro-rock, se kterou vydala své první album Motorest. V roce 1978 skončila ve Zlatém slavíku na druhém místě. V roce 1980 vydala album Exploduj! a stala se ojedinělou rockerkou na naší hudební scéně. V tomtéž roce natočila s plzeňskou skupinou Bumerang film Koncert. V tomto období byla významná zejména spolupráce s Otou Petřinou, který psal pro Petru Janů téměř všechny její písně.

Yo Yo Band - YoYo band zakládají Richard a Vladimír Tesaříkovi jako vokální kvarteto orientující se na černošský spirituál, soul a gospel, dalšími členy jsou Ondřej Hejma a Julius Novotný - Kuzma.

Verona - skupina Verona vznikla v květnu roku 2002 v České republice, v Praze.

 







Informace:

Všeobecné obchodní podmínky [pdf]


Zpět


Newsletter

Partneři



Kulturní měsíčník   Kudyznudy.cz - tipy na výlet   Město Bohumín   Bospor Bohumín