Vadí nevadí (Kino)


Po 23.4.2018, 19:00 Přidat do kalendáře
Cena: 120 Kč


Zvuk: titulky
Žánr: horor
Omezení: přístupný od 12 let
Země: USA, 2018
Stopáž: 103 min.
Recenze:
Místo: kino

Režie: Jeff Wadlow

Hrají: Lucy Hale, Tyler Posey, Violett Beane, Aurora Perrineau, Nolan Gerard Funk, Hayden Szeto, Sam Lerner, Brady Smith, Sophia Ali, Tom Choi, Omar Leyva, Bradley Snedeker, Alexis Jacknow

USA, 2018, premiéra.

Vadí nevadí je poměrně nevinná hra, při které hráči, když na ně přijde řada, volí, zda pravdivě odpoví na nějakou choulostivou otázku, nebo splní obtížný/nepříjemný/ponižující úkol. Spojení „poměrně nevinná“ přestává platit ve chvíli, kdy v případě lži nebo nesplněného úkolu zemřete. Studentka Olivia (Lucy Hale) vyrazila s partou přátel na pohodovou dovolenou do Nového Mexika. Seznámení s pohledným sympaťákem je zavedlo do lehce strašidelných kulis zrušeného kláštera, kde si zahráli právě Vadí nevadí. Jak už to u téhle hry bývá, kvůli tajemstvím vyplouvajícím na povrch začala atmosféra poněkud houstnout. Opravdové husto ale nastalo ve chvíli, kdy jim onen pohledný sympaťák prozradil, že kdyby je ke hře nenalákal, tak by zemřel. A že teď dost pravděpodobně začnou umírat oni, protože organizátor téhle verze Vadí nevadí se s ničím nepáře. Dalo by se nad tím mávnout rukou, kdyby po návratu domů Olivia a její přátelé nenacházeli připomínky hry na každém kroku. Textovky, telefonáty, nápisy na zdech, dotazy náhodných kolemjdoucích – ti všichni opakují otázku „Vadí nevadí?“ A varianta, že by odmítli, nepřichází v úvahu. Poznají to ve chvíli, kdy to někteří z nich zkusí a zemřou. Jak hráči ubývají, hra nabírá obrátky a stupňuje náročnost. Jak zastavit smrtící kolotoč, když žádné standardní řešení neexistuje?



Prodej vstupenek:

Prodej vstupenek na filmová promítání, divadla a další kulturní akce K3 Bohumín je také vždy 30 minut před začátkem akce.
Prodej vstuenek do letního kina probíhá vždy 30 minut před začátkem promítání přímo v letním kině.

O státních svátcích je pokladna kina otevřena pouze 30 minut před plánovaným promítáním filmů. Stejně tak v období Vánoc a Nového roku, resp. od 24. prosince do 1. ledna, je pokladna přístupná jen 30 minut před promítáním.

Vstupenky na výše uvedenou akci si můžete koupit pouze v pokladně kina nebo on-line, rezervace není možná. U míst pro vozíčkáře je možná rezervace a prodej vstupenek pouze v pokladně kina Další informace o prodeji vstupenek a pravidlech předprodeje ZDE.

Již zakoupené vstupenky NELZE vrátit.

Otevírací doba pokladny:

pondělí 12:00 - 15:30
úterý 12:00 - 17:00
středa 08:00 - 13:00
čtvrtek 12:00 - 15:30 16:00 -18:30
pátek 12:00 - 15:30

Informace:

Všeobecné obchodní podmínky [pdf]






Zpět


Newsletter

Partneři



Kulturní měsíčník   Kudyznudy.cz - tipy na výlet   Město Bohumín   Bospor Bohumín