Sherlock Holmes: hra stínů (Kino)


Čt 5.1.2012, 19:00
Přidat do kalendáře
Cena: 90 Kč


Zvuk: titulky
Žánr: akční, mysteriózní, krimi
Omezení: přístupný od 12 let
Země: USA, 2011
Místo: kino

Režie: Guy Ritchie.
Hrají: Robert Downey Jr., Jude Law, Rachel McAdams, Noomi Rapace, Stephen Fry, Jared Harris, Kelly Reilly, Eddie Marsan, Geraldine James, Gilles Lellouche.
USA, 2011, 129 min., česká premiéra 5. 1.

Ukázka filmu Sherlock Holmes: hra stínů

Sherlock Holmes býval nejchytřejším mužem salónu... až dosud. Na scéně je ovšem nový kriminalistický mozek - profesor Moriarty, který se intelektuálně Holmesovi nejen vyrovná, ale jeho cit pro špatnost spolu s naprosto chybějícím pocitem svědomí mu vlastně může pomoci slavného detektiva předstihnout. Když najdou rakouského korunního prince mrtvého, podle důkazů, jak je interpretuje inspektor Lestrade, to vypadá na sebevraždu. Ale Sherlock Holmes usuzuje, že princ se stal obětí vraždy, která je navíc pouze kouskem větší a daleko a zlověstnější záhady, kterou zkonstruoval profesor Moriarty. Při výkonu služby spojené se zábavou Holmes najde stopu v podzemním pánském klubu, kde Holmes spolu se svým bratrem Mycroftem Holmesem zapíjejí poslední noc svobody Dr. Watsona. Právě tady se Holmes seznámí se Sim, cikánskou kartářkou, která vidí víc, než prozrazuje. Vyšetřování se stává ještě nebezpečnějším, když se Holmes, Watson a Sim dostávají na starý kontinent. Prohnaný Moriarty je pořád o krok napřed a spřádá sítě smrti a zkázy. Všechno je součástí většího plánu, který, pokud vyjde, změní celé dějiny.

Prodej vstupenek:

Prodej vstupenek na filmová promítání, divadla a další kulturní akce K3 Bohumín je také vždy 30 minut před začátkem akce.
Prodej vstuenek do letního kina probíhá vždy 30 minut před začátkem promítání přímo v letním kině.

O státních svátcích je pokladna kina otevřena pouze 30 minut před plánovaným promítáním filmů. Stejně tak v období Vánoc a Nového roku, resp. od 24. prosince do 1. ledna, je pokladna přístupná jen 30 minut před promítáním.

Vstupenky na výše uvedenou akci si můžete koupit pouze v pokladně kina nebo on-line, rezervace není možná. U míst pro vozíčkáře je možná rezervace a prodej vstupenek pouze v pokladně kina Další informace o prodeji vstupenek a pravidlech předprodeje ZDE.

Již zakoupené vstupenky NELZE vrátit.

Otevírací doba pokladny:

pondělí 12:00 - 15:30
úterý 12:00 - 17:00
středa 08:00 - 13:00
čtvrtek 12:00 - 15:30 16:00 -18:30
pátek 12:00 - 15:30

Informace:

Všeobecné obchodní podmínky [pdf]





Zpět


Newsletter

Partneři



Kulturní měsíčník   Kudyznudy.cz - tipy na výlet   Město Bohumín   Bospor Bohumín