Vinobraní a oslavy 90 let knihovny (Kultura)


So 14.9.2013, 13:00 Přidat do kalendáře
Nám. T. G. Masaryka
zdarma


VINOBRANÍ, FARMÁŘSKÉ TRHY, OSLAVY KNIHOVNY

Třetí ročník Vinobraní s burčákem v hudebním aranžmá kapel Pozdní sběr s Romanem Horkým, Standa a Banda, Marián  &  333 a Klika Nový Jičín blues. Kvalitním vínem své 90. výročí oslaví přímo na námstí i knihovna v netradičním komiksovém stylu a soustou doprovodného programu pro malé i velké. Cybět nebude ani knihovna pod širým nebem, internet, čítárna na rotopedech a daalší netradiční knihovnické atrakce. Součástí bude i farmářský trh konaný od 9 do 16 hod.

Program vinobraní:

13,00  Reprodukovaná hudba
13,30  Standa a Banda
15,30  Klika NJ Blues
17,00  Pozdní sběr
19,00  Marián  &  333
20,30  Konec

Oslava knihovny:

Knihovna začíná slavit své 90. narozeniny v netradičním komiksovém stylu. Legendární Spiderman, Superman či Batmen s Catwoman vás provedou akcemi, se kterými se pravidelně v knihovně setkáváte. Výtvarné dílny, soutěže, kvízy, pokusy a rošťárny, plackování odznaků, čtenářský pokojíček s knihami a hračkami. Zájemci si mohou vyřídit průkaz do knihovny, půjčit si knihy, časopisy či využít počítač s internetem.

Farmářský trh:

Od 9 do 15 hod.

Zveme Vás na bohumínské farmářské trhy na náměstí T. G. Masaryka. Farmářský trh nabízí následující sortiment: Sezónní zelenina, ovoce. Sýry z Čech, Moravy, Slovenska, Holandska, Francie a Itálie. Máslo ze Tří Dvorů vyrobeno tradičním způsobem. Zabijačkové výrobky - několik druhů klobás, jitrnic, jelit, sekané, tlačenky, slaniny. To vše vyrobeno tradičním způsobem. Dančí, kančí, jelení salámy a klobásy. Sporadicky vína z jižní Moravy. Med a různé výrobky z vosku - svíčky, apod.. Pekařské a cukrářské výrobky - frgály, koláče, bábovky, žitný chléb, perník, marcipán - vyrobeno tradičním způsobem. Výpěstky a výrobky pocházejí z regionální produkce - Moravy, Slovenska a Čech. Mimo švýcarských, francouzských, holandských a italských sýrů.

Informace:

Všeobecné obchodní podmínky [pdf]

Zpět


Newsletter

Partneři



Kulturní měsíčník   Kudyznudy.cz - tipy na výlet   Město Bohumín   Bospor Bohumín