Fotogalerie




Videogalerie

Dopravní odpoledne s osvětou a atrakcemi  (14.9.2024)

Dopravní odpoledne s osvětou a atrakcemi

Pokud je to možné, přecházet silnici nejlépe na přechodu pro chodce. Před přecházením se pořádně rozhlédnout na obě strany a nikdy v takových situacích nemít v uších sluchátka, nedívat se do mobilu. Rady, které dětem připomnělo interaktivní dopravní odpoledne v Bohumíně. Letos s řadou nových nevšedních atrakcí.

Knihovna představila novinky sezóny  (7.9.2024)

Knihovna představila novinky sezóny

Besedy pro školy, vůbec poprvé program pro školní družiny, využití elektronického kalendáře pro přehled rezervací. Knihovna K3 představila novinky, se kterými po prázdninách vstupuje do školního roku. Na spolupráci s třídami si zakládá a chce ji rozvíjet. Běžné nabídky učitelé znají, premiéru mělo jejich hromadné setkání.

Pivní slavnosti 2024 navzdory přívalům vody  (24.8.2024)

Pivní slavnosti 2024 navzdory přívalům vody

Říká se pivo teklo proudem. V případně Pivních slavností v Bohumíně to tentokrát spíš platilo o vodě, protože je vydatně spláchla bouřka. Jenže pivaři něco vydrží, vytrvali a své hudební miláčky podpořili v pláštěnkách, s deštníky i naskrz promočení. Do hobbyparku o víkendu podle pořádající K3 Bohumín dorazily skoro 3 tisíce lidí.

Markéta Konvičková rozezpívala náměstí v Bohumíně  (30.12.2023)

Markéta Konvičková rozezpívala náměstí v Bohumíně

Závěr roku byl v Bohumíně s pěveckými hvězdami, od Leony Machálkové až po Markétu Konvičkovou. Sérii adventních koncertů s podporou města připravila na celý prosinec městská agentura K3, šlo o nejvíc nabitý program za poslední roky. Pět nedělí zněly náměstím před radnicí známé vánoční skladby i hity oblíbených interpretů.

Zobrazit celou videogalerii


Newsletter

Partneři



Kulturní měsíčník   Kudyznudy.cz - tipy na výlet   Město Bohumín   Bospor Bohumín