Harry Potter a Kámen mudrců (Letní kino)


Ne 17.7.2016, 21:20 Přidat do kalendáře
letní kino (za každého počasí)
Cena: 60 Kč


Zvuk: český dabing
Žánr: dobrodružný, fantasy
Omezení: přístupný
Země: USA, Velká Británie, 2001
Stopáž: 152 minut
Recenze:

Režie: Chris Columbus
Hrají: Daniel Radcliffe, Rupert Grint, Emma Watson, Robbie Coltrane, Tom Felton, Richard Harris, Fiona Shaw, Ian Hart a další.
USA, Velká Británie, 2001

Kdo by dnes už alespoň nezaslechl jméno Harryho Pottera, čarodejnického učně, jehož neskutečná popularita mezi dětmi během krátké doby zasáhla i dospělé. Filmovou verzi jeho prvního příběhu zrežíroval Chris Columbus ve spolupráci s autorkou "potterovských" románů J. K. Rowlingovou a pod přísným a podnětným dohledem své dcery Eleanor přenesl na filmové plátno svět Školy čar a kouzel v Bradavicích v plném lesku a hávu hodném největšího kouzelníka na světě. Celý příběh Kamene Mudrců se točí kolem sirotka Harryho Pottera. Tomu krátce po narození zahynou za neobvyklých událostí oba rodiče, a Harry proto musí vyrůstat v rodině strýce Vernona a tety Petunie, kteří mu neustále dávají najevo, že místo kde bydlí, není domov. O to větší překvapení ho čeká, když mu v den jeho jedenáctých narozenin přijde dopis, který je předzvěstí změny v jeho dosavadním životě. Od nynějška není obyčejným chlapcem, i když na to stále vypadá, ale stává se studentem Školy čar a kouzel v Bradavicích. Ani tento nový život však nebude procházka růžovou zahradou, obzvlášť když se začne probouzet Harryho záhadná minulost a její temný hrdina, Lord Voldemort...


Film je promítán v rámci Filmového festivalu "KOUZELNÉ LÉTO"

Odkaz na celý program červencového letní kina naleznete ZDE



Prodej vstupenek:

Prodej vstupenek na filmová promítání, divadla a další kulturní akce K3 Bohumín je také vždy 30 minut před začátkem akce.
Prodej vstuenek do letního kina probíhá vždy 30 minut před začátkem promítání přímo v letním kině.

O státních svátcích je pokladna kina otevřena pouze 30 minut před plánovaným promítáním filmů. Stejně tak v období Vánoc a Nového roku, resp. od 24. prosince do 1. ledna, je pokladna přístupná jen 30 minut před promítáním.

Vstupenky na výše uvedenou akci si můžete koupit pouze v pokladně kina nebo on-line, rezervace není možná. U míst pro vozíčkáře je možná rezervace a prodej vstupenek pouze v pokladně kina Další informace o prodeji vstupenek a pravidlech předprodeje ZDE.

Již zakoupené vstupenky NELZE vrátit.

Otevírací doba pokladny:

pondělí 12:00 - 15:30
úterý 12:00 - 17:00
středa 08:00 - 13:00
čtvrtek 12:00 - 15:30 16:00 -18:30
pátek 12:00 - 15:30

Informace:

Všeobecné obchodní podmínky [pdf]






Zpět


Newsletter

Partneři



Kulturní měsíčník   Kudyznudy.cz - tipy na výlet   Město Bohumín   Bospor Bohumín