Stoletý stařík, který vylezl z okna a zmizel (Letní kino)


Pá 28.7.2017, 21:20 Přidat do kalendáře
letní kino (za každého počasí)
Cena: 80 Kč


Zvuk: český dabing
Žánr: dobrodružný
Omezení: přístupný od 12 let
Země: Švédsko, 2013
Stopáž: 109 minut
Recenze:

Režie: Felix Herngren
Hrají: Robert Gustafsson, David Wiberg, Mia Skäringer, Alan Ford, David Shackleton a další.
Švédsko, 2013, repríza
ODKAZ NA CELÝ PROGRAM LETNÍHO KINA NALEZNETE ZDE

Allanu Karlssonovi je 100 let. V domově důchodců, kde v tomto věku tráví svůj zbývající čas, pro něj chystají velkou narozeninovou oslavu. Ale vitální stařík ještě nechce zůstat v bačkorách v křesle. Má docela jiné plány. Rozhodne se pro útěk. Poté, co vyleze z okna, se vydává na úžasný a naprosto nepředvídatelný výlet ... Shodou náhod se mu do rukou dostane kufr plný peněz. Než se naděje, má v patách gang zločinců, sem tam se objeví nějaká mrtvola a mezi společníky, které na své cestě přibere do party, je i velmi neskladná slonice. Kromě toho po něm samozřejmě pátrá policejní sbor v čele s nepříliš schopným komisařem. Pro kohokoliv jiného by to bylo životní dobrodružství, ale s podobnými věcmi už má Allan bohaté zkušenosti. I když se nikdy nezajímal o politiku, byl nechtěně hlavním aktérem mnoha důležitých událostí 20. století. Bezděčně se podílel na vynálezu atomové bomby, stal se dobrým přítelem několika amerických prezidentů a mezi jeho další "známé" se při jeho životní pouti zařadili i Stalin, Churchill, Mao Ce-tung nebo Kim Ir-sen.



Prodej vstupenek:

Prodej vstupenek na filmová promítání, divadla a další kulturní akce K3 Bohumín je také vždy 30 minut před začátkem akce.
Prodej vstuenek do letního kina probíhá vždy 30 minut před začátkem promítání přímo v letním kině.

O státních svátcích je pokladna kina otevřena pouze 30 minut před plánovaným promítáním filmů. Stejně tak v období Vánoc a Nového roku, resp. od 24. prosince do 1. ledna, je pokladna přístupná jen 30 minut před promítáním.

Vstupenky na výše uvedenou akci si můžete koupit pouze v pokladně kina nebo on-line, rezervace není možná. U míst pro vozíčkáře je možná rezervace a prodej vstupenek pouze v pokladně kina Další informace o prodeji vstupenek a pravidlech předprodeje ZDE.

Již zakoupené vstupenky NELZE vrátit.

Otevírací doba pokladny:

pondělí 12:00 - 15:30
úterý 12:00 - 17:00
středa 08:00 - 13:00
čtvrtek 12:00 - 15:30 16:00 -18:30
pátek 12:00 - 15:30

Informace:

Všeobecné obchodní podmínky [pdf]






Zpět


Newsletter

Partneři



Kulturní měsíčník   Kudyznudy.cz - tipy na výlet   Město Bohumín   Bospor Bohumín