Hranice smrti


St 16.7.2008, 21:15 Přidat do kalendáře
letní kino, za deště kamenné kino
Cena: 70


Zvuk: titulky
Žánr: horor
Omezení: přístupný od 18 let
Země: Francie/Švýcarsko, 2007
Stopáž: 108

Zapomeňte na Saw a Hostel. Přichází Hranice smrti. Další filmový masakr, krutá podívaná jen pro silné žaludky, téměř dvě hodiny napětí a strachu.

Parta zlodějů prchá s ukradenými penězi přes hranice. Na chvíli zakotví ve starém hostinci, kde narazí na podivínského chlapíka a jeho rodinu, která se zde skrývá. Z obyvatel zapadlé putyky se vyklubou fanatičtí neonacisté se sklony ke kanibalismu. Strhne se neuvěřitelný souboj, ve kterém jde o krk. Začíná boj na život a na smrt!

Scenárista a režisér v jedné osobě Xavier Gens se netají zálibou ve filmech Texaský masakr motorovou pilou (The Texas Chainsaw Massacre, rež. Marcus Nispel, 2003), Noční můra v Elm Street (A Nightmare On Elm Street, rež. Jack Sholder, 1985), Saw (Saw) nebo Barbar Conan (Conan The Barbarian, rež. John Milius, 1982).

O natáčení filmu říká: "Na začátku jsme měli spoustu problémů s násilnými scénami ve filmu. Poté, co se do střižny přišel podívat koproducent Luc Besson, (právě jsem pracoval na scéně jak si rodina vaří jednoho z hrdinů), a utvrdil nás v tom, že máme natočit film tak, jak to cítíme, se mi ulevilo. Krátce na to mi nabídl režii filmu Hitman (Hitman, 2007)".


Režie : Xavier Gens

Hrají: Karina Testa, Aurélien Wiik, Patrick Ligardes, Maud Forget, Samuel Le Bihan, Estelle Lefébure, Rosine Favey, Adel Bencherif, David Saracino


Francie/Švýcarsko, 2007, 108 min, tit., příst. od 18 let


Filmový festival hororu.


Filmový klub Kloub.


Ukázka filmu Hranice smrti


Generální sponzor Filmového festivalu hororu je Rockwool, a. s.

Akci filmového klubu KLoUB při K3 Bohumín podporuje také AČFK.


Informace:

Všeobecné obchodní podmínky [pdf]

Zpět


Newsletter

Partneři



Kulturní měsíčník   Kudyznudy.cz - tipy na výlet   Město Bohumín   Bospor Bohumín