Suprhrdina


Pá 25.7.2008, 19:00 Přidat do kalendáře
kino
Cena: 70


Zvuk: titulky
Žánr: akční komedie
Omezení: přístupný od 12 let
Země: USA, 2008
Stopáž: 85

Rick Riker je školní outsider. Jednou ho však kousne geneticky upravená vážka a Rick získá nadlidské schopnosti jako neuvěřitelnou sílu a pancéřovou kůži.

Rick se rozhodne, že využije svých nově nabitých sil pro konání dobra a stane se maskovaným bojovníkem proti zlu známým jako "Vážka". V cestě jeho osudu však stojí padouch jménem Lou Landers. Poté, co se mu nezdaří experiment, získá Lou schopnost krást lidem jejich životní sílu a v podlém hledání nesmrtelnosti se stane superpadouchem "Přesýpací Hodiny".

Bude Vážka, s nepředstavitelnou silou, neuvěřitelnou rychlostí a strašně nepohodlnými punčochami, schopen zastavit písky Přesýpacích Hodin a zachránit svět? A co víc, přestaneme se vůbec smát, abychom si toho všimli?

Parodie na filmy o superhrdinech, od Batmana až po Fantastickou čtyřku, vás dostane.


Režie: Craig Mazin

Hrají: Drake Bell, Sara Paxton, Christopher McDonald, Leslie Nielsen, Kevin Hart, Ryan Hansen, Keith David, Brent Spiner, Robert Joy, Jeffrey Tambor, Robert Hays, Nicole Sullivan, Tracy Morgan, Regina Hall, Craig Bierko, Simon Rex, Dan Castellaneta, Pamela Anderson, Michael Papajohn, Byrne Offutt


USA, 2008, 85 min., tit., příst. od 12 let


Ukázka filmu Suprhrdina


Informace:

Všeobecné obchodní podmínky [pdf]

Zpět


Newsletter

Partneři



Kulturní měsíčník   Kudyznudy.cz - tipy na výlet   Město Bohumín   Bospor Bohumín