Lassie se vrací (FKS)


St 15.12.2021, 9:00 Přidat do kalendáře
kino
Cena: 60 Kč


Zvuk: český dabing
Žánr: dobrodružný
Omezení: přístupný
Země: Německo, 2020
Stopáž: 97 min.
Recenze:

Filmový klub seniorů

Dvanáctiletý chlapec Flo a jeho dlouhosrstá kolie Lassie jsou známá dvojka po celém okolí. Nerozluční a neoddělitelní kamarádi se nebojí žádné společné lumpárny a užívají si idylického života na venkově. Pak ale Floriánův táta přijde o práci a rodina se musí přestěhovat do malého bytu, kam mají psi přísný zákaz. Všichni jsou zdrcení, ale život umí být i takový. Verdikt je neúprosný, Lassie musí z domu pryč. Ujme se jí sympatický hrabě a vezme ji na své panství k severnímu moři na druhém konci země jako dárek pro svou vnučku. Na první pohled by Lassie nemělo nic chybět. Její věrnost ale nemá hranic, a jakmile se naskytne příležitost, uteče. Rozběhne se zpátky domů, tam, kde je Florián a jeho rodina. Vyráží na neuvěřitelné psí dobrodružství, na ohromnou cestu přes celou zemi, na cestu plnou překážek, hodných lidí, i lidí se zlými úmysly. Přestože je stovky kilometrů daleko, Lassie žene touha a nic ji nemůže zastavit. Pro všechny má jasný vzkaz: Vracím se domů.
Režie: Hanno Olderdissen. Hrají:  Nico Marischka, Sebastian Bezzel, Anna Maria Mühe, Bella Bading, Matthias Habich, Justus von Dohnányi, Johann von Bülow.

Německo, 2020, 97 min., dab., příst., repríza.

Po dobu představení platí hygienická opatření dle nařízení vlády. Podrobné informace naleznete zde:

https://covid.gov.cz/situace/kultura/kina



Prodej vstupenek:

Prodej vstupenek na filmová promítání, divadla a další kulturní akce K3 Bohumín je také vždy 30 minut před začátkem akce.
Prodej vstuenek do letního kina probíhá vždy 30 minut před začátkem promítání přímo v letním kině.

O státních svátcích je pokladna kina otevřena pouze 30 minut před plánovaným promítáním filmů. Stejně tak v období Vánoc a Nového roku, resp. od 24. prosince do 1. ledna, je pokladna přístupná jen 30 minut před promítáním.

Vstupenky na výše uvedenou akci si můžete koupit pouze v pokladně kina nebo on-line, rezervace není možná. U míst pro vozíčkáře je možná rezervace a prodej vstupenek pouze v pokladně kina Další informace o prodeji vstupenek a pravidlech předprodeje ZDE.

Již zakoupené vstupenky NELZE vrátit.

Otevírací doba pokladny:

pondělí 12:00 - 15:30
úterý 12:00 - 17:00
středa 08:00 - 13:00
čtvrtek 12:00 - 15:30 16:00 -18:30
pátek 12:00 - 15:30

Informace:

Všeobecné obchodní podmínky [pdf]






Zpět


Newsletter

Partneři



Kulturní měsíčník   Kudyznudy.cz - tipy na výlet   Město Bohumín   Bospor Bohumín