Sedm životů


Ne 21.6.2009, 21:15 Přidat do kalendáře
letní kino, za deště kamenné kino
Cena: 75


Zvuk: titulky
Žánr: příběh
Omezení: přístupný od 12 let
Země: USA, 2008
Stopáž: 123

Hrají: Will Smith, Rosario Dawson, Woody Harrelson, Barry Pepper, Elpidia Carrillo, Michael Ealy, Robinne Lee, Bojana Novakovic, Audrey Wasilewski, Michael Spellman
Režie: Gabriele Muccino
USA, 2008, 123 minuty, ŠÚ, titulky, přístupný od 12 let

Ukázka filmu Sedm životů

Režisér Štěstí na dosah a oscarový Will Smith přinášejí poutavý a napínavý příběh muže s děsivým tajemstvím, který se rozhodne napravit své hříchy tím, že zásadním způsobem změní život sedmi cizích osob. Jakmile se do toho pustí, nic ho nemůže odradit. Alespoň si to myslí.

Ale Ben Thomas neměl nikdy tušení, že se do jedné z oněch osob zamiluje – a že právě ona ho začne měnit. Na počátku je sedm jmen: Ben Thomas, Holly Apelgren, Connie Tepos, George Ristuccia, Nicholas Adams, Ezra Turner a Emily Posa. Jediné, co mají společného, je to, že se každý z nich ocitl v kritické situaci a zoufale potřebuje pomoc, ať už finanční, duchovní či lékařskou – a nemají tušení o tom, že si je Ben pečlivě vybral jako aktéry jeho cesty za spásou. Ale Emily Posa (Rosario Dawson), optimistická žena s nemocným srdcem, změní Benovy plány jediným způsobem, který rozhodně neočekával – sblíží se s ním – a převrátí naruby jeho názory na svět a na to, co je nebo není reálné.

Informace:

Všeobecné obchodní podmínky [pdf]

Zpět


Newsletter

Partneři



Kulturní měsíčník   Kudyznudy.cz - tipy na výlet   Město Bohumín   Bospor Bohumín