Aktuality z knihovny

Příměstské tábory v knihovně - Divadelní a výtvarný tábor únor 2019

Další, v pořadí již třetí pětidenní turnus příměstského tábora u nás je za námi! Tentokrát jsme se v knihovně sešli v týdnu od 11. do 15. února, tedy v době, kdy si školáci užívali jarní prázdniny.

Výtvarný a divadelní tábor, jak se tento turnus nazýval, se nesl, jak jistě správně předpokládáte v duchu divadla, kostýmů, masek, vyrábění, kreslení, tvoření, malování na obličej….a tak dále :) Také tentokrát proti sobě „soutěžily“ dva týmy – Koblížci a Hrdinové z hradu. Za nasbírané body byli ale nakonec odměněni všichni -  děti si odnesly balíček,  vlastní pomalovaná trička, výrobky, výkresy i medaile s vlajkou jejich týmu :)  V letošním roce budou ještě dva turnusy příměstských táborů a to o letních prázdninách. V současné chvíli je jejich kapacita již naplněna.

Více fotografií najdete na facebooku knihovny K3 zde.

Na projekt Příměstských táborů v knihovně jsme prostřednictvím MAS Bohumínsko získali dotaci Evropského sociálního fondu (Operační program Zaměstnanost). Registrační číslo projektu:CZ.03.2.65/0.0/0.0/16_047/0009406. Rodiče hradili jen stravu a pitný režim (oběd a dvě svačinky denně), zbytek nákladů, ať už vybavení, hry, personální obsazení, látky, výtvarné potřeby apod. je hrazeno z dotačního programu.

Zvětšit
Zvětšit
Zvětšit
Zvětšit
Zvětšit
Zvětšit
Zvětšit

Zpět


Ptejte se knihovny
Facebook
CELÉ ČESKO ČTE DĚTEM
BIBLIOHELP
ČTESYRÁD
ČESKÁ BIBLIOGRAFICKÁ DATABÁZE
SAFER INTERNET
Databáze knih

Newsletter

Partneři



Kulturní měsíčník   Kudyznudy.cz - tipy na výlet   Město Bohumín   Bospor Bohumín