Aktuality z knihovny

Příměstské tábory v knihovně - strašidelný tábor únor 2020

Další, v pořadí již šestý pětidenní turnus příměstského tábora je za námi! Tentokrát jsme se v knihovně sešli v týdnu od 17. do 21. února, tedy v době, kdy si školáci užívali jarní prázdniny. A vše se neslo v duchu strašidel!

Děti ve dvou týmech kreslili, vyráběli, soutěžili a řešili hádanky s tématikou strašidel, mumií a nadpřirozena. Stejně jako v minulých turnusech, také tentokrát nechyběl speciální host tábora. Pro tentokrát jsme děti překvapili programem s hercem Komorní scény Aréna, Petrem Pěnkavou, který s dětmi vyráběl nádherné kostýmy a poté secvičil a sehrál představení na téma Jak si Egypťané před dávnými lety představovali zrození země a lidí a jak slunce poprvé vyšlo na svou pouť.

Také tentokrát proti sobě „soutěžily“ dva týmy – Smrtky Fobiošáci. Za nasbírané body byli ale nakonec odměněni všichni -  děti si odnesly balíček,  vlastní pomalovaná trička, výrobky, výkresy i medaile s vlajkou jejich týmu :)  V letošním roce budou ještě tři turnusy příměstských táborů a to o letních prázdninách. V současné chvíli je jejich kapacita již naplněna, přijímáme pouze náhradníky

Více fotografií najdete ve FOLOGALERII a také na  FACEBOOKU KNIHOVNY K3

Na projekt Příměstských táborů v knihovně jsme prostřednictvím MAS Bohumínsko získali dotaci Evropského sociálního fondu (Operační program Zaměstnanost). Registrační číslo projektu:CZ.03.2.65/0.0/0.0/16_047/0009406. Rodiče hradili jen stravu a pitný režim (oběd a dvě svačinky denně), zbytek nákladů, ať už vybavení, hry, personální obsazení, látky, výtvarné potřeby apod. je hrazeno z dotačního programu.

Zvětšit
Zvětšit
Zvětšit
Zvětšit
Zvětšit
Zvětšit
Zvětšit

Ke stažení:

Zpět


Ptejte se knihovny
Facebook
CELÉ ČESKO ČTE DĚTEM
BIBLIOHELP
ČTESYRÁD
ČESKÁ BIBLIOGRAFICKÁ DATABÁZE
SAFER INTERNET
Databáze knih

Newsletter

Partneři



Kulturní měsíčník   Kudyznudy.cz - tipy na výlet   Město Bohumín   Bospor Bohumín