Aktuality z knihovny

SUPERHRDINOVÉ v knihovně!

Máme za sebou sedmý turnus příměstských táborů v knihovně - tentokrát Superhrdinský! Vzhledem k aktuální situaci byly děti rozděleny do svou týmů - jedni na dětském oddělení knihovny a druzí v prostorách teen zóny. Ale ani rozdělení táborníků a dodržování epidemiologických nařízení nám nezabránilo, abychom si tábor všichni užili!

Dnes odstartoval další z turnusů příměstského tábora a v srpnu nás čeká také jeden týden plný her a legrace. V době konání příměstských táborů jsou dětské oddělení, teen zóna a služby pro veřejnost (tisk, kopie, skenování, půjčování her atd) pro veřejnost zcela uzavřeny.


Na projekt Příměstských táborů v knihovně jsme prostřednictvím MAS Bohumínsko získali dotaci Evropského sociálního fondu (Operační program Zaměstnanost). Registrační číslo projektu:CZ.03.2.65/0.0/0.0/16_047/0009406. Rodiče hradili jen stravu a pitný režim (oběd a dvě svačinky denně), zbytek nákladů, ať už vybavení, hry, personální obsazení, látky, výtvarné potřeby apod. je hrazeno z dotačního programu.

Více o příměstských táborech zde.

Zvětšit
Zvětšit
Zvětšit
Zvětšit
Zvětšit
Zvětšit
Zvětšit

Zpět


Ptejte se knihovny
Facebook
CELÉ ČESKO ČTE DĚTEM
BIBLIOHELP
ČTESYRÁD
ČESKÁ BIBLIOGRAFICKÁ DATABÁZE
SAFER INTERNET
Databáze knih

Newsletter

Partneři



Kulturní měsíčník   Kudyznudy.cz - tipy na výlet   Město Bohumín   Bospor Bohumín