Aktuality z knihovny

"Fantastický" příměstský tábor

Příměstský tábor v knihovně s podtitulem FANTASY u nás probíhal od 20. do 24. července. Děti si pod slovem "fantasy" představovaly všechno možné - od draků, víl, upírů, hororových scén, kreslených pohádek až po čerty, tajemné bludiště i pohádkové hrady - a tak jsme táborové hry udělali podle toho!

Také tento turnus příměstského tábora byly děti rozděleny do dvou týmů - jedni na dětském oddělení knihovny a druzí v prostorách teen zóny. I přesto jsme si tábory užili! Na poslední turnus příměstských táborů - Cesta kolem světa, se vypravíme už od pondělí 3. srpna.

Od 3. do 7. srpna budou pro veřejnost dětské oddělení i teen zóna (včetně možnosti kopírování, skenování apod.) zcela uzavřeny.

Na projekt Příměstských táborů v knihovně jsme prostřednictvím MAS Bohumínsko získali dotaci Evropského sociálního fondu (Operační program Zaměstnanost). Registrační číslo projektu:CZ.03.2.65/0.0/0.0/16_047/0009406. Rodiče hradili jen stravu a pitný režim (oběd a dvě svačinky denně), zbytek nákladů, ať už vybavení, hry, personální obsazení, látky, výtvarné potřeby apod. je hrazeno z dotačního programu.

Zvětšit
Zvětšit
Zvětšit
Zvětšit
Zvětšit
Zvětšit
Zvětšit

Zpět


Ptejte se knihovny
Facebook
CELÉ ČESKO ČTE DĚTEM
BIBLIOHELP
ČTESYRÁD
ČESKÁ BIBLIOGRAFICKÁ DATABÁZE
SAFER INTERNET
Databáze knih

Newsletter

Partneři



Kulturní měsíčník   Kudyznudy.cz - tipy na výlet   Město Bohumín   Bospor Bohumín