Aktuality z knihovny

UZAVŘENÍ knihovny a informace k výpůjčkám


Vážení návštěvníci a uživatelé knihovny,
knihovna K3 Bohumín je zcela UZAVŘENA od čtvrtku 22.10. 2020 až do odvolání. A to včetně všech svých poboček.

Všechny vypůjčky budeme automaticky prodlužovat, nemusíte tedy volat a žádat o prodloužení, uděláme to za Vás :) Pochopitelně nebudou ani účtovány poplatky za zpozdné.

Vzhledem k tomu, že je knihovna z důvodu rekonstrukce v náhradních prostorách, není možné vracet knihy do Biblioschránky. Nechte si, prosím, knihy doma, na vrácení bude dostatek času po znovuotevření. Znovu opakujeme - nemusíte se bát poplatků za zpozdné.

V případě, že jste si nestihli půjčit dostatek knih, nabízíme také možnost půjčování e-knih. Podrobný návod naleznete zde: https://www.k3bohumin.cz/cz/knihovna/sluzby/pujcovani-e-knih/

Při registraci do systému e-reading je nutno zadávat stejný email, jaký máte zaregistrovaný ve vašem čtenářském kontě v naší knihovně. Pokud u nás email zaregistrovaný nemáte nebo si nejste jistí, kontaktujte nás na emailu knihovna-asistentka@k3bohumin.cz.

Váš email vložíme „na dálku“, případně Vám sdělíme, zda používáte správný email či nikoli. Pro půjčování e-knih je také nezbytné, abyste znali své přihlašovací údaje do čtenářského konta.

Děkujeme Vám a doufáme, že se brzy společně zase ve zdraví setkáme.
Těšíme se na Vás,
Váš tým knihovny K3

Zpět


Ptejte se knihovny
Facebook
CELÉ ČESKO ČTE DĚTEM
BIBLIOHELP
ČTESYRÁD
ČESKÁ BIBLIOGRAFICKÁ DATABÁZE
SAFER INTERNET
Databáze knih

Newsletter

Partneři



Kulturní měsíčník   Kudyznudy.cz - tipy na výlet   Město Bohumín   Bospor Bohumín