Letní kino zahajuje sezónu (Kultura)


So 17.5.2008, 21:00 Přidat do kalendáře
letní kino
zdarma


Promítat v letním kině začne K3 Bohumín už v sobotu 17. května, kdy přinese především dámskou populací očekávaný snímek Let´s Dance 2 Street. Začne ve 21 hodin.

Právě v souvislosti s provozem letního kina upravuje K3 Bohumín od poloviny května své promítací schéma. V letním kině bude promítat vždy v pátky a v soboty. V květnu od 21 hodin.

V pátek nasadí vždy film, o který si diváci píší, například Václav (23.5.), Edith Piaf (30.5.), v sobotu je pak vždy nějaký premiérový titul, například Venkovský učitel (24.5.), Bláznovo zlato (31.5.) a další.

Pro návštěvníky kina, kteří nechtějí ponocovat, pak přináší K3 Bohumín onen premiérový titul i v neděli, konkrétně v obvyklých 19 hodin, který se bude promítat už ale v kině ve Studentské ulici.

Kino v centru města bude alternovat kinu letnímu také v případě, že v pátek nebo v sobotu bude pršet, což znemožní promítání pod širým nebem. V tom případě se filmové kotouče převezou do kina „kamenného“.

Kromě obvyklých projekcí připravuje K3 Bohumín do letního kina například i červencový letní festival, jehož generálním sponzorem je Rockwool, a.s. V týdnu od 14. do 19. července mohou návštěvníci zhlédnout filmy Osvícení, Clona, Hranice smrti, Spalovač mrtvol, Kabinet Dr. Caligariho (němý film s živým hudebním doprovodem - formace DVA) a film Hustá mlha. Akci doprovodí také přednáška o vývoji hororu ve filmu či veřejné čtení z knih mistrů hororu.

Bližší informace:

K3 Bohumín

Informace:

Všeobecné obchodní podmínky [pdf]

Zpět


Newsletter

Partneři



Kulturní měsíčník   Kudyznudy.cz - tipy na výlet   Město Bohumín   Bospor Bohumín