NOVÝ DRUH ZÁBAVY: Led Zeppelin na plátně aneb Benátská noc v letním kině (Koncerty, hudba)


So 26.7.2008, 20:00 Přidat do kalendáře
letní kino
zdarma


Nový druh zábavy. Koncert legendy Led Zeppelin na obřím plátně, živá hudba předkapely TMP a ohňová show formace Dragon Fire. Tak vypadá nový koncept taneční Benátské noci, která bude v Bohumíně uvedena ve své historicky první premiéře.

K tanci i poslechu budou hrát TMP z Petřvaldu a Rychvaldu a poté bude, opět k tanci, promítnut na obří plátno letního kina megakoncert anglické rockové legendy Led Zeppelin: The Song Remains The Same. Program zpestří také ohňové efekty a závěr pak bude patřit opět kapele TMP a jejím písničkám.


Sobota 26. července, 20 hod., letní kino. Vstupné 60 Kč.



Led Zeppelin
byla anglická rocková skupina, která se stala jednou z nejvýznamnějších a nejúspěsnějších v historii populární hudby.

Když se Led Zeppelin sešli na první zkoušce, nemohli ani uvěřit tomu, jak dobře se jim spolu hraje. Skupina od začátku šlapala jako švýcarské hodinky. Náhodou vznikla dokonalá alchymie, kde se sešly čtyři mimořádné talenty. Hlas Roberta Planta s krásným projevem a obrovským rozsahem, Pageovy schopnosti skladatelské, producentské a hráčské, Bonhamovy paže rychlé jako světlo a velice progresivní styl bubnování (byl to např. on, kdo poprvé použil „metalové“ víření basovým bubnem a ukázal tím cestu mnohým dalším) a konečně John Paul Jones, který tvořil solidní páteř celé hudby a s postupujícím časem také víc a víc skládal.


Bližší informace:

K3 Bohumín

Informace:

Všeobecné obchodní podmínky [pdf]

Zpět


Newsletter

Partneři



Kulturní měsíčník   Kudyznudy.cz - tipy na výlet   Město Bohumín   Bospor Bohumín