Snow Film Fest 2018 (Přednášky, besedy)


Pá 23.11.2018, 17:00 - 22:00 Přidat do kalendáře
přednášková místnost knihovny (1. patro)
Cena: 70 Kč


PROMÍTÁNÍ FILMŮ: Celovečerní pásmo špičkových filmů o extrémním lyžování, zimním lezení, skialpinismu a dalších zimních radovánkách. V programu je šest pečlivě vybraných filmů - finalisté ze zahraničních festivalů a novinky z domácí produkce.

  • Into Twin Galaxies - Řeka se objevuje vždy na jaře a v létě. Tající led si proráží cestu ledovým příkrovem. Abyste se dostali k prameni,musíte ten příkrov přejít. Nevíme, jestli řeku vůbec někdo někdy viděl. Prostě si prohlížíme fotky z roku 2012 na Google Earth...
  • In Gora - Vypočítáme své roční emise a darujeme odpovídající částku neziskové organizaci, jejíž heslo zní: Minimalizujte, co můžete, kompenzujte, co nemůžete.
  • Frozen Road - Než jsem odjel z města, přišel ke mně jeden chlap a řekl, že před pár dny někdo na řece viděl vlčí smečku.
    Zvážil jsem nebezpečí a rozhodl se pokračovat. Stejně to měla být jen dvoudenní zajížďka...
  • Freezing - Mělo to být já a ty, spolu surfujeme. Měla to být zábava. Tohle přece je… Je to zábava. Tohle není zábava.Většinu času prostě si píšeš deník o tom, jak ti nerostou vousy, nebo tak. Vykašli se na to, nikdy ti nenarostou.
  • Lapin Kulta - Takže nezbývá než sednout si do křesla, smířit se s tím, že lepší už to nebude a tu touhu po cestě a dobrodružství dusit prohlížením vybledlejch diáků. No a nebo jinak...
  • Kámen, nůžky, Vagus - Cestuju ráda a hodně. Ale vždycky sama. Teprve s českým lyžařským nároďákem je to něco úplně jinýho. Sedm lidí v minidomečku, rodinný soužití, pohoda, lyžování, jídlo a rum.

ORIENTAČNÍ ČASOVÝ HARMONOGRAM PROGRAMU
17:00 Úvod
17:10 Into Twin Galaxies
18:05 Lapin Kulta
18:15 In Gora
19:00 PŘESTÁVKA / OBČERSTVENÍ
19:20 Frozen Road
19:50 Freezing
20:15 Kámen, nůžky, Vagus
20:45 Hlasování o nejlepší film, losování, závěr festivalu

Oficiální stránky festivalu zde.

 

 



Informace:

Všeobecné obchodní podmínky [pdf]






Zpět


Newsletter

Partneři



Kulturní měsíčník   Kudyznudy.cz - tipy na výlet   Město Bohumín   Bospor Bohumín