Jarní ayurvédská kuchyně (Kurzy, workshopy, kreativita)


So 4.5.2019, 9:00
Knihovna, přednášková místnost
Cena: 750 Kč


Termín: Sobota 4. 5. od 9.00 do 16.00 hod. – Teen zóna, 750 Kč
Cena: 750 Kč/os.
Lektoři: Iveta a Štefan Palečkovi

Obsah: Kurz je určený všem, kteří se chtějí dozvědět něco o ayurvédské kuchyni a také si vyzkoušet sami připravit jídla, která mohou v různých obměnách vařit i doma.

Náplň kurzu: Základní principy stravování a vaření podle ayurvédy, tři dóši a tři guny (kvality), šest chutí, význam používání koření v ayurvédě. Uvaření kompletního menu a příklady různých variant obědů/ večeří. Každý účastník si připraví také vlastní ghí z jedné kostky másla. Veškeré suroviny budou zajištěny.

Připravované menu:
Polévka:        Polévka sambar
Hlavní chod: Mango panýr s rýží
Dezert:          Anvi s karobovou polevou
Nápoj:           Syrovátkovo-ovocný nápoj
Další:             Domácí sýr panýr a syrovátka

Co s sebou do dvojice:
2x hrnec
čisté plátýnko nebo utěrku na výrobu sýru
menší hrnec nebo pánev
každý krabičky na jídlo s sebou

Čas konce je orientační. Možný konec již v 15 hodin.

Informace:

Všeobecné obchodní podmínky [pdf]



Zpět


Newsletter

Partneři



Kulturní měsíčník   Kudyznudy.cz - tipy na výlet   Město Bohumín   Bospor Bohumín