UglyDolls (Kino)


Ne 5.5.2019, 10:00 Přidat do kalendáře
Cena: 120 Kč


Zvuk: český dabing
Žánr: animovaný
Omezení: přístupný
Země: USA, 2019
Stopáž: 88 min.
Recenze:
Místo: kino

Animovaný, USA, 2019, premiéra.

V neobvyklém městečku Uglyville je vše zvláštní vítáno, podivné je zajímavé a krása je víc než to, co je vidět. Moxy sice miluje svůj jasně určený život ve městečku, kde je vše předem dáno, ale přece jen její zvědavost jí nedá nepřemýšlet o tom, jestli není něco – cokoliv – na druhé straně hor. Moxy sebere partu svých nejlepších přátel a vydají se hledat, co je na druhé straně. Objeví jiný svět – Perfection – město, ve kterém jsou podle protokolu cvičeny dokonalé hračky, dokud nejsou vyškoleny a vyslány do “skutečného světa”, aby našly své milující dítě. V městě Perfection se Moxy a její parta stanou předmětem manipulací hračky Lou zodpovědné za výcvik nováčků. Díky tomu se ošklivé hračky ocitnou tváří v tvář tomu, co to znamená být odlišný. Ale přece jen nemusíte být perfektní, protože ze všeho nejdůležitejsí je, kdo doopravdy jste.



Prodej vstupenek:

Prodej vstupenek na filmová promítání, divadla a další kulturní akce K3 Bohumín je také vždy 30 minut před začátkem akce.
Prodej vstuenek do letního kina probíhá vždy 30 minut před začátkem promítání přímo v letním kině.

O státních svátcích je pokladna kina otevřena pouze 30 minut před plánovaným promítáním filmů. Stejně tak v období Vánoc a Nového roku, resp. od 24. prosince do 1. ledna, je pokladna přístupná jen 30 minut před promítáním.

Vstupenky na výše uvedenou akci si můžete koupit pouze v pokladně kina nebo on-line, rezervace není možná. U míst pro vozíčkáře je možná rezervace a prodej vstupenek pouze v pokladně kina Další informace o prodeji vstupenek a pravidlech předprodeje ZDE.

Již zakoupené vstupenky NELZE vrátit.

Otevírací doba pokladny:

pondělí 12:00 - 15:30
úterý 12:00 - 17:00
středa 08:00 - 13:00
čtvrtek 12:00 - 15:30 16:00 -18:30
pátek 12:00 - 15:30

Informace:

Všeobecné obchodní podmínky [pdf]






Zpět


Newsletter

Partneři



Kulturní měsíčník   Kudyznudy.cz - tipy na výlet   Město Bohumín   Bospor Bohumín