Prachy (Kultura)


So 12.6.2021, 19:00 Přidat do kalendáře
Letní kino
Cena: 470 Kč


Sobota 12.6. v 19 hod., letní kino, vstupné 470 Kč.

V případě deště PLÁŠTĚNKY S SEBOU. Deštníky nebudou povoleny, lidé za vámi by neviděli na jeviště.

Divadlo: Jean připravuje večeři na oslavu narozenin svého manžela, mírného účetního Henryho. Každou chvíli mají přijít hosté, ale oslavenec má zpoždění. Když konečně přijde, Jean ho nepoznává - Henry chce okamžitě emigrovat do Barcelony! Má k tomu ovšem pádný důvod: v metru omylem sebral cizí kufřík nacpaný bankovkami v hodnotě tři čtvrtě milionu liber. Ponechat si evidentně špinavé peníze je však těžší než k nim přijít. Jakmile se na scéně objeví dva policisté, přátelé Vic a Betty a drzý taxikář Bill, rozpoutá se zběsilá hra na kočku a myš plná nečekaných zvratů, v níž se oba manželské páry snaží pomocí falešných identit za každou cenu peníze udržet. Brilantní fraška se s obrovským úspěchem hrála po celém světě a o jejím autorovi napsal recenzent londýnského Daily Telegraphu: "Ray Cooney je často lepší než Feydeau... je to národní poklad."

Délka představení: 120 minut (včetně přestávky)

Hraje: Divadlo Palace
Hrají: Ondřej Vetchý, Vanda Hybnerová/Jean Perkinsová, Michal Novotný, Sabina Laurinová / Andrea Hoffmannová, Pavel Kikinčuk, Richard Trsťan, Zdeňek Košata

Náhradní představení za divadlo "Miláček Anna" a původní termíny 30.5. a 21.11.2020 - vstupenky zůstávají v platnosti.

V letním kině nebudou sedadla řazena na čísla řad a míst, návštěvníci si mohou sednout na jakákoliv místa při dodržování  v té době aktuálních nařízení ohledne COVIDu.

Podle aktuálního nařízení musejí při příchodu všichni diváci prokázat splnění jedné z následujících podmínek vstupu: odkaz zde.

On-line prodej do středy 9.6.2021, poté pouze na pokladně nebo v den konání akce přímo na místě hodinu před začátkem, do vyprodání kapacit hlediště 50%.

Prodej vstupenek:

Prodej vstupenek na filmová promítání, divadla a další kulturní akce K3 Bohumín je také vždy 30 minut před začátkem akce.
Prodej vstuenek do letního kina probíhá vždy 30 minut před začátkem promítání přímo v letním kině.

O státních svátcích je pokladna kina otevřena pouze 30 minut před plánovaným promítáním filmů. Stejně tak v období Vánoc a Nového roku, resp. od 24. prosince do 1. ledna, je pokladna přístupná jen 30 minut před promítáním.

Vstupenky na výše uvedenou akci si můžete koupit pouze v pokladně kina nebo on-line, rezervace není možná. U míst pro vozíčkáře je možná rezervace a prodej vstupenek pouze v pokladně kina Další informace o prodeji vstupenek a pravidlech předprodeje ZDE.

Již zakoupené vstupenky NELZE vrátit.

Otevírací doba pokladny:

pondělí 12:00 - 15:30
úterý 12:00 - 17:00
středa 08:00 - 13:00
čtvrtek 12:00 - 15:30 16:00 -18:30
pátek 12:00 - 15:30

Informace:

Všeobecné obchodní podmínky [pdf]


Zpět


Newsletter

Partneři



Kulturní měsíčník   Kudyznudy.cz - tipy na výlet   Město Bohumín   Bospor Bohumín