Pivní slavnosti (Kultura)


So 14.8.2021, 14:00 Přidat do kalendáře
Hobbypark Bohumín
Cena: 80 Kč, děti do 15 let v doprovodu rodiče zdarma


Sobota 14.8. od 14 hod., Hobbypark Bohumín, vstupné 80 Kč, děti do 15 let v doprovodu rodičů zdarma.

Festival: Pivní slavnost se po roční nedobrovolné pauze opět vrací do Bohumína. 60 druhů piv z malých i velkých pivovarů, dobré jídlo (klobásy, pečená kuřata, stejky, langoše, halušky, trdelníky, kukuřice, bramboráky, nealkoholické nápoje, míchané drinky....), fotokoutek, výroba odznaků a magnetů, elektrická autíčka, dětské skákací atrakce, kolotoče, (řetízkový, extrémní lavice, dětská manéž) obří přenosová Led televize, zábavné hry na podiu pro veřejnost s pivní tematikou.

Program:

14:00 Botanyk
15:30 Grog
17:00 Maraton
18:30 Kabát revival
20:00 Ahard + Demoni.cz
21:30 Legendy se vracejí

Zastoupení pivovarů:

Ostravar, Radegast, Skřečoňský žabák, Nachmelená opice, Vratimovský Brabčák, Slezský pivovar, Minipivovar Hoppy dog, Koníček, Starobělský pivovar, Heineken, Strongbow, Beránek, Litovel, Pivovar Beerokracie, Pivovarský dům Ostrava, Pivovar Svijany.

Vstup při dodržení platných COVID podmínek ČR.

Vstup na akci:

- vstup pouze branou v parku vedle gymnázia

1. návštěvník musí projít covid branou - kde se kontrolují náležité doklady

2. a) návštěvník s potvrzením dle nařízení postupuje přímo k jedné ze tří pokladen

2 b) návštěvník bez potvrzení postupuje ke stanu nemocnice, kde si může nechat udělat antigen na pojišťovnu, anebo provést samotest - s výsledkem testu je pak puštěn dál k jedné ze tří pokladen. Je zapotřebí si k testování připravit občanský průkaz a kartičku pojištěnce.

Test na Pivní slavnosti lze podstoupit i na místě.

Personál Bohumínské městské nemocnice se rovněž intenzivně připravoval na sobotní Pivní slavnosti, které proběhnou ve zdejším Hobby parku. Obsluhovat bude dvě odběrová místa k provedení rychlého antigenního testu pro návštěvníky, kteří by nesplňovali podmínky pro vstup do areálu.

„Máme dostatek testerů i ochranných prostředků, ale proces zabere nějaký čas, proto bychom chtěli fanoušky muziky i piva požádat o trpělivost. Podmínky jsou dané státem, nevymysleli jsme si je my ani pořadatel,“ uvedla manažerka pro ošetřovatelskou péči Bohumínské městské nemocnice Zina Nováčková.

Při příchodu musí všichni diváci doložit negativní PCR test starý nejvýše 7 dní, či negativní antigenní test starý nejvýše 72 hodin. Vstup bude umožněn rovněž po předložení certifikátu o prodělání laboratorně potvrzeného onemocnění covidem-19 v době ne delší než 180 dnů před akcí, nebo potvrzení o aplikaci očkování proti covidu-19, přičemž od kompletační dávky vakcíny uplynuly alespoň dva týdny.

„Pokud nic z toho návštěvník nebude mít k dispozici, bude moci podstoupit i u nás ve stánku antigenní test. Vše zabere jen několik desítek vteřin. Testování poskytujeme zdarma, ovšem nutností je předložit doklad totožnosti a ideálně i průkaz pojištěnce,“ dodala Zina Nováčková.

Brány areálu se otevřou ve 14 hodin, předtím personál Bohumínské městské nemocnice musí zvládnout otestovat i případné zájemce z řad prodejců nebo organizátorů.

Podle aktuálního nařízení musejí při příchodu všichni diváci prokázat splnění jedné z následujících podmínek vstupu: odkaz zde.

Parkování kol:

Je možné v areálu letního kina.

Parkování aut:

Na parkovištích u aquacentra a sportovní haly, příp. v okolí parku při dodržení všech pravidel silničního provozu.

Na akci je zákaz vstupu se psem či s jízdním kolem.

Informace:

Všeobecné obchodní podmínky [pdf]


Zpět


Newsletter

Partneři



Kulturní měsíčník   Kudyznudy.cz - tipy na výlet   Město Bohumín   Bospor Bohumín