Jak víla Modrovláska splnila tři přání (Kultura)


Ne 17.10.2021, 10:00 Přidat do kalendáře
Kinosál K3 Bohumín
zdarma


Neděle 17.10. v 10 hod., kinosál K3 Bohumín.

Divadlo pro děti: Pohádkový příběh nás přenese do lesního království, kde žijí nejenom zvířátka, ptáčci, ale i křehké bytosti. Co se může stát, když si lidé chtějí přírodu podmanit a přizpůsobit její zákony svým přáním? A co když si se vzácnými dary nedokážou poradit? Zvítězí sobectví, nebo pokora a láska? O tom vypráví naše pohádka. Lenivý a nafoukaný pytlák Matěj chystá past na Zajíčka Ušáčka a jeho hubatá žena Anděla chodí ráda do lesa na houby. Přesto, že se mají rádi, často se dohadují, protože si každý prosazuje jenom to své. Nevěří, že se s pohádkovými bytostmi opravdu mohou setkat a také nevědí, že se jejich přání mohou snadno vyplnit. A tak, ve chvíli, kdy do jejich života vstoupí kouzelná moc Víly Modrovlásky, začíná příběh plný nečekaných událostí.

Veselá pohádka přináší ponaučení, zamyšlení a lidovou moudrost. Věříme, že rozpustilé situace, o které není nouze, rozesmějí malé i velké diváky.

Pohádka trvá cca 50 minut, podle reakcí dětí, inscenace zahrnuje improvizační prvky. Představení je určeno dětem od 3 do 11 let.

Hraje CziDivadlo

Podle aktuálního nařízení musejí při příchodu všichni diváci prokázat splnění jedné z následujících podmínek vstupu: odkaz zde.

Informace:

Všeobecné obchodní podmínky [pdf]


Zpět


Newsletter

Partneři



Kulturní měsíčník   Kudyznudy.cz - tipy na výlet   Město Bohumín   Bospor Bohumín