Pivní slavnosti (Koncerty, hudba)


So 17.8.2024, 14:00 Přidat do kalendáře
Hobbypark
Cena: 100 Kč, děti do 15 let v doprovodu dospělé osoby zdarma, prodej na místě


so 17.8.2024 / 14 hod. / Hobbypark / 100 Kč, děti do 15 let v doprovodu dospělé osoby zdarma, prodej na místě

PIVNÍ SLAVNOSTI: Na podiu se tentokrát představí Lady Kate, field, Harlej, Grog a Doga.

Atrakce: Speed Ball - Síla kopu a fotbalové šipky, airbrush, malování na obličej, workshopy.

Pivní nabídka velkých a malých pivovarů: Ostravar, Radegast, Krušovice, Litovel, Heineken, Plzeňský Prazdroj, Krakonoš, Kozel, Bernard, Strongbow, Skřečoňský žabák, Pivovar Paskov, Pivovar Aero, Pivovar Beerokracie, Huhňák, Vratimovský Brabčák, Pivovar HoppyDog, Koníček, Lutenský Berňáka, Nachmelená opice, Pivovar Albrechtice, Pivovar Morava, Qvásek.

 

LADY KATE - Gothic metalová kapela z Vysočiny je na scéně od roku 2007 a koncertuje nejen u nás a našich slovenských sousedů, ale také na Ukrajině a v letošním roce i v Německu a Holandsku. Lady Kate hraje vlastní tvorbu s anglickými texty a jejich skladby už hrály i v tuzemských radiích i TV.

field - kapela Field je rockově metalová kapela skládající se z 5 členů z Bohumína a Ostravy. Momentálně se zaměřují na covery kapel Metallica, Foo Fighters, Incubus a dalších. V blízké budoucnosti se však chtějí věnovat i vlastní tvorbě.

HARLEJ je česká rocková skupina, která vznikla v roce 1995. Kapela je známá svou energickou hudbou a živelnými vystoupeními, v nichž se často mísí rock, punk a další hudební styly. V průběhu let se Harlej stala významným jménem na české hudební scéně, získala si oddanou fanouškovskou základnu a vydala několik alb. Jejich diskografie zahrnuje tituly jako "Hodný Holky Zlý Kluky Chtěj", "Smutku Dávám Sbohem" a "Na Prodej", které ukazují jejich všestrannost a schopnost vyvíjet se s měnící se hudební krajinou. V textech se kapela často zabývá tématy lásky, života a společenských otázek, což nachází odezvu u širokého publika. Harlej 'Přínos kapely pro českou rockovou hudbu je významný a kapela i nadále koncertuje a nahrává novou hudbu, čímž si udržuje status respektovaného interpreta ve svém žánru.

GROGjiž přes dvacet pět let působí na české hudební scéně rocková formace Grog. Za tuto dobu si vydobyla oblibu nejen u svých fanoušků, ale nesmazatelně se zapsala do povědomí širokého okruhu posluchačů.

DOGA - česká rocková kapela DOGA vznikla v roce 1988. Hlavním zakladatelem byl kytarista Roma „Izzi“ Izaiáš, který se postupem času stal výraznou tváří kapely a výhradním autorem písní. První album „Doga“ natočila kapela v roce 1993. To obsahuje dosud největší hit „Nejsi nevinná“. Kapela dodnes vydala 10 řadových alb, jedno Best Of, 3 live DVD a natočila 20 klipů. V roce 2007 kapela vydala autobiografickou knihu „20 let dogové závislosti“. Během své kariéry kapela spolupracovala s osobnostmi jako jsou Jaromír Nohavica, Petr Šiška, Lou Fanánek Hagen, Aleš Brichta, Petr Janda nebo Marta Jandová. DOGA ročně odehraje přes 80 koncertů a měla možnost hrát na koncertech s kapelami jako MOTÖRHEAD, MANOWAR, U.D.O., NAZARETH, URIAH HEEP, SLADE nebo KABÁT.



Informace:

Všeobecné obchodní podmínky [pdf]


Zpět


Newsletter

Partneři



Kulturní měsíčník   Kudyznudy.cz - tipy na výlet   Město Bohumín   Bospor Bohumín