Food festival - soutěž o nejlepší bramborový placek (Kultura)


So 20.7.2024, 15:00 Přidat do kalendáře
Hasičárna Skřečoň
zdarma


so 20.7. / 15 hod. / Hasičárna Skřečoň / vstup zdarma

SOUTĚŽ: Již 3. ročník soutěže o nejlepší bramborový placek ve spolupráci s dobrovolnými hasiči ve Skřečoni.

Soutěže o pohár a věcné ceny se zúčastní cirka desítka týmů, která bude pro návštěvníky smažit bramborové placky na různé způsoby. Každý z účastníků akce může dát hlas svému favoritu. Cena bramborového placku bez přílohy je 35,- Kč

Občerstvení zajistí SDH Skřečoň, k zakoupení na místě také speciality z grilu. Letošní novinkou bude nabídka piva z pivovaru Skřečoňský Žabák a pojízdný stánek se zmrzlinou.

Na pódiu vystoupí: MICHAL TUČNY revivalLADISLAV von KOKEŠ s kapelou YELLOW SOCKS a TRIO ŠANTÁN.

Bližší informace k soutěži na tel. čísle: +420 731 130 717 nebo e-mail: jan.fedorowicz@k3bohumin.cz

Program:
15:00 začátek soutěže, spuštění atrakcí pro děti
15.30 kapela ŠANTÁN (dva vstupy)
17:00 LADISLAV von KOKEŠ s kapelou YELLOW SOCKS (dva vstupy)
19:00 vyhodnocení soutěže
19:45 MICHAL TUČNY revival
22:00 konec akce

Doprovodný program pro děti: Skákací hrad, malování na obličej a kreativní dílnička.

MICHAL TUČNÝ REVIVAL BAND - jsme revival Michala Tučného na Moravě, se sídlem ve Frýdku-Místku. Celý koncert je zábavná vzpomínka na velkou osobnost a nezapomenutelnou legendu české country Michala Tučného. V současné době máme repertoár sestaven tak, abychom divákovi zahráli pokud možno skladby ze všech řadových alb Michala Tučného vč. několika skladeb kapel Greenhorns a Fešáci, kde Michal Tučný působil.

LADISLAV von KOKEŠ - profesionální houslista, pianista, skladatel a lektor, pohybující se napříč všemi žánry, ale také člen skupin The Yellow Socks a HTK band, v minulosti založil prvorepublikové LAM Trio, byl členem Originálního Pražského Synkopického Orchestru, dlouhodobě spolupracuje se spolkem Krasomil a hostuje v mnoha různorodých formacích se svými přáteli. Dlouhodobě podporuje místní neziskové organizace pečující o seniory.

TRIO ŠANTÁN - slezsko-slovenské trio hrající vlastní a světové písně s originálním projevem a nápaditými texty.  Igor „Šangi“ Cvacho – kytara, zpěv a foukací harmonika, Ján „Sigi“ Sikora – kytara, zpěv, Libor Kotas – houslista ze Skřečoňě



Informace:

Všeobecné obchodní podmínky [pdf]





Zpět


Newsletter

Partneři



Kulturní měsíčník   Kudyznudy.cz - tipy na výlet   Město Bohumín   Bospor Bohumín