Rockový festival (Kultura)


Pá 30.7.2010, 15:00 Přidat do kalendáře
letní kino K3 Bohumín
Cena: 80 Kč


Přehlídka rockových kapel. Na programu jsou: kapela Nightwish revival, Innocens, Grog, Ahard, Otherside, Orchidea a Projectile.

Nightwish revival je úspěšným pokračovatelem finských NIGHTWISH. Projekt Nightwish revival vznikl na podzim roku 2004, ale kompletní sestava byla vytvořena začátkem roku 2005. Otcem myšlenky byl LUBOMÍR STRAKOŠ, který je na hudebním poli frýdecko-místeckého regionu znám jako pořadatel festivalů a klubových akcí v regionu.

Projekt Innocens je jednou z prvních kapel svého druhu v Čechách. Kombinuje ženský vokál s akustickým zvukem houslí a samplerem. Sestava: Katerina – zpěv, texty, Jaroush – baskytara, hudba, Thomas – bicí nástroje, Petronius – klávesové nástroje, Michal – kytara. V této sestavě kapela pracuje na veškerých hudebních materiálech.

Bohumínská rocková kapela Grog, která je ve městě známá mimo jiné svými open air koncerty Červencová a Srpnová noc.

Kapela Ahard z Orlové vznikla v únoru roku 2007. Od února 2009 hraje ve zcela nové sestavě: Bobin  - Zpěv, Boney - Klávesy, Jeki - Sólová kytara,Vršek - Basová kytara, Sargo - Bicí. Hraje pouze vlastní tvorbu. Probojovali se do playlistu rádia HEY.

Ostravsko-bohumínská kapela Otherside ve složení: Hanysz - zpěv, kytara, Renek - kytara, vokály, Martin - baskytara a Martin - bicí, vokály.

Orchidea - heavy metalová kapela z Karviné. Má za sebou řadu klubových vystoupeni, festivaly, motosrazy. Vystupovali jako předkapela skupiny Skwor, Kreyson, Aleš Brichta Band nebo italských Vlad in Tears, během jedné z jejich zastávek jejich světového tour. Hraje vlastní tvorbu.

Skupina Projectile je ostravská rock-popová kapela založena v roce 2008. Původně začala kapela vystupovat jako zábavová kapela, ale postupem času se z ní stala kapela hrající vlastní tvorbu. V současné době má na svém kontě zhruba dvě desítky vlastních songů a jejich množství stále přibývá. Vystupuje na různých soutěžích, festivalech, v hospodách i klubech. Hraje ve složení: Verča Vašendová - zpěv, kytara, texty Lukáš Kazík - kytara, zpěv
Verča Klouparová - baskytara, Tomáš Dluhoš - bicí.

Předprodej vstupenek v pokladně kina K3 a v síti Ticketportal.

Program:

15:00 Otherside
16:15 Orchidea
17:30 Projectile
18:45 Ahard
20:00 Grog
21:30 Innocens
22:45 Nightwish revival

Bližší informace:

K3 Bohumín

Informace:

Všeobecné obchodní podmínky [pdf]

Zpět


Newsletter

Partneři



Kulturní měsíčník   Kudyznudy.cz - tipy na výlet   Město Bohumín   Bospor Bohumín