Rockový festival (Koncerty, hudba)


Pá 29.7.2011, 17:00 Přidat do kalendáře
Letní kino K3 Bohumín
Cena: 80 Kč


Kiss revival Cech republic je hlavním hostem letošního rockového festivalu. Mezi dalšími vystupujícícmi kapelami budou zejména formace známé v okolí například kapely Grog, Elementa či Only for Life. Cílem festivalu je vytvoření příjemné kulisy pro odpoledne, podvečer i večer s živou rockovou hudbou. Cyhbět nebudou ani stánky s občerstvením.

Only for Life: fanoušci je prý přirovnávají k Linkin Park nebo Limp Bizkit. „My se ale snažíme jít vlastní cestou a zkoušíme více hudebních stylů,“ říká kytarista skupiny Daniel Waliczek. Pro většinu členů to však není první seznámení se světem hudby. „Předtím jsme začínali jako instrumentální projekt,“ vysvětluje hráč na bicí Petr Koštur, který už se hudbě věnuje šest let. Před rokem však udělali radikální změnu tím, že změnili baskytaristu a rozhodli se prezentovat svou hudbu také zpěvem. „V té době jsem se dostal do kapely já, a tak vzniklo Only for Life,“ dodává vokalista Filip Kožušník.

Elementa: Skupina Elementa byla založena v dubnu 2005 kytaristy Víťou Niedobou a Pavlem Kolářem. Během týdne se přidává i klávesák Marek Klimas a po dalším měsíci skupina nalézá i basáka Dana Martynka a bicmena Milana Jašíka, který poskytl všem těmto nadšencům svou garáž jako zkušebnu. Na počátku se kapela svoji tvorbou orientovala na instrumentální metal a dlouhé kompoziční celky. S postupem času si však všichni uvědomili, že skupina bez vokálního projevu je poloviční. Po nátlaku všech členů se proto Víťa pouští do boje s hlasivkami a začínají se tvořit první texty do původních instrumentálních skladeb. Svůj koncertní debut si skupina Elementa odbyla 4.4.2006 s kapelou Witch Hammer v Mostech u Jablunkova. Rok poté přichází situaci oživit zpěvačka Radana Szkanderová a koncem léta 2007 velice zdatný kytarista Jan Noga.V roce 2008 dochází k personální obměně, kdy řady kapely opouští nejprvé zpěvačka Radka a posléze i bicmen Milan.V únorů 2009 Elementa nahrává v jablunkovském GM studiu své první demo, nazvané Ghostland. Na postu bubeníká se objevuje mladý talent Pavel Mišun.

Bohumínská rocková kapela Grog, která je ve městě známá mimo jiné svými open air koncerty Červencová a Srpnová noc.

Kapela KISS REVIVAL CZECH REPUBLIC je ze Znojma a byla založena v roce 2002. Playlist od začátku několikrát změníl podobu a vlastně je pořád živý. Převážnou jeho část tvoří klasika z let, kdy spolu hráli Kiss v zakládající sestavě- písně, které fandové chtějí nejvíc slyšet Shout It Out Loud, Strutter, Rock n Roll All Nite, God of Thunder. Chceme přidat i písničky, kdy Kiss hrálo již s Brucem Kulickem- např. Crazy Nights, Domino. Kapela má od prvního koncertu do současnosti za sebou řadu koncertních vystoupení po celé ČR i mimo její hranice. Cílem naší skupiny je nejen imitace originálních KISS, ale především dobře se bavící divák a posluchač, což musíme říct, se nám čím více zrajeme daří čím dál tím více a jsme za to rádi, když z pódia při produkci vidíme spokojenost našich fanoušků. Samozřejmostí našich vystoupení jsou tedy kostýmy, make-up, originální nástroje.

Program:

17,00 Only for life
18,15 Elementa   
19,40 Grog    
21,30 Kiss revival

Informace:

Všeobecné obchodní podmínky [pdf]





Zpět


Newsletter

Partneři



Kulturní měsíčník   Kudyznudy.cz - tipy na výlet   Město Bohumín   Bospor Bohumín