Aktuality z knihovny

Příměstské tábory v knihovně - SPORTOVNÍ HRY

Druhý pětidenní turnus příměstského tábora (20. - 24. 8. 2018) u nás je za námi! Počasí nám přálo, takže jsme tábor s podtitulem „SPORTOVNÍ HRY“ mohli trávit nejen v knihovně, ale také venku :) Bylo to stejně jako v červenci PRIMA!

Tentokrát se proti sobě „utkaly“ dva týmy – Hvězdy a Surfaři. A kdo vyhrál? Bylo to těsné a vlastně na tom vůbec nezáleží! Děti soutěžily na hřišti i mimo ně, ale i ve vědomostních a logických kvízech, stavěly stadióny, tvořily vlajky, dozvěděly se spoustu zajímavostí o sportovních disciplínách a sportovcích a nejen o nich…Za nasbírané body byli nakonec odměněni všichni - balíčkem a jak se u sportovních her sluší a patří - medailí!

Více fotografií najdete na našem facebooku.

Na projekt Příměstských táborů v knihovně jsme prostřednictvím MAS Bohumínsko získali dotaci Evropského sociálního fondu (Operační program Zaměstnanost). Registrační číslo projektu:CZ.03.2.65/0.0/0.0/16_047/0009406. Rodiče hradili jen stravu a pitný režim (oběd a dvě svačinky denně), zbytek nákladů, ať už vybavení, hry, personální obsazení nebo sportovní náčiní je hrazeno z dotačního programu.

Bližší info o příměstských táborech v knihovně najdete zde.

Zvětšit
Zvětšit
Zvětšit
Zvětšit
Zvětšit
Zvětšit
Zvětšit

Zpět


Ptejte se knihovny
Facebook
CELÉ ČESKO ČTE DĚTEM
BIBLIOHELP
ČTESYRÁD
ČESKÁ BIBLIOGRAFICKÁ DATABÁZE
SAFER INTERNET
Databáze knih

Newsletter

Partneři



Kulturní měsíčník   Kudyznudy.cz - tipy na výlet   Město Bohumín   Bospor Bohumín